jangan bergerak! sila angkat ketiak anda!

Tags

hehe. adeh. tulis tajuk pun aku dah geli hati. bukan apa. tadi punya cerita la ni. aku tengok TV je hari ni. maklum ah, cuti kan. nak kuar pakwe tak ada pulak. ehem batuk jap. so bila keluar iklan je, banyak pulak iklan deodorant. ada yang sanggup tahan kereta orang lain mintak tolong sambil angkat angkat ketiak. 


semakin putih ketiak korang, semakin ramai yang berhenti hulurkan bantuan di tepi jalan


lepastu kereta tu berhenti dan dua orang lelaki berebut rebut nak tumpangkan perempuan tu. maybe sebab ketiak dia putih dan cantik. oh llalalala. cuba korang bayangkan kalau perempuan yang mintak tolong tu ketiak dia tak putih atau bahasa kasar nya hitam berkerak kerak, ada tak kereta yang nak emergency break dan berebut rebut tolong perempuan yang dalam kesusahan tu?


mesti takde kan? tak pun mesti ada yang accident sebab terkejut tengok ketiak yang macam tu. hadoi. takpe lah. nama pun iklan. takyah nak logik sangat ah kan. ahaks.


kalau macam ni, konfem ada yang eksiden sebab terkejut kalau nampak dia ni tahan kereta minta tolong!



Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :