.

.

jangan bergerak! sila angkat ketiak anda!

hehe. adeh. tulis tajuk pun aku dah geli hati. bukan apa. tadi punya cerita la ni. aku tengok TV je hari ni. maklum ah, cuti kan. nak kuar pakwe tak ada pulak. ehem batuk jap. so bila keluar iklan je, banyak pulak iklan deodorant. ada yang sanggup tahan kereta orang lain mintak tolong sambil angkat angkat ketiak. 


semakin putih ketiak korang, semakin ramai yang berhenti hulurkan bantuan di tepi jalan


lepastu kereta tu berhenti dan dua orang lelaki berebut rebut nak tumpangkan perempuan tu. maybe sebab ketiak dia putih dan cantik. oh llalalala. cuba korang bayangkan kalau perempuan yang mintak tolong tu ketiak dia tak putih atau bahasa kasar nya hitam berkerak kerak, ada tak kereta yang nak emergency break dan berebut rebut tolong perempuan yang dalam kesusahan tu?


mesti takde kan? tak pun mesti ada yang accident sebab terkejut tengok ketiak yang macam tu. hadoi. takpe lah. nama pun iklan. takyah nak logik sangat ah kan. ahaks.


kalau macam ni, konfem ada yang eksiden sebab terkejut kalau nampak dia ni tahan kereta minta tolong!



23 Komentar untuk "jangan bergerak! sila angkat ketiak anda!"

uisy..ngerinya tengok..haha

new update>>

http://cintailmu89.blogspot.com/2011/05/cintaluahkan-atau-pendamkan.html

iklan nk bg barang laku..
sume nye cantek..
ketiak pon cantek..
hahakk

HAHA, yang bawah sekali tu bapak lawak. Geli pun ado xD

kalau macam ni boleh tocang nih...susah-susah boleh buat tali tarik kereta...hahaha...

hahahaahahha xD
lwak btoi pic pmpuan tuh.
geli pon ada . hahahahaa

@Cik Ezytao takpe..padahal sume tu gimik semata2..photoshop je tuh! haha

@Fazil Hamidhaha melampau tu..takpe..guna jari pun boley

ni kene rebonding dulu ni..baru boleh gune jari...hehehe...

wee~ dah nama pun iklan... saye suke nivea,,, peace~

ngeri la tgk 2nd pic tu....geli geleman...yaksss

ish tak senonoh betul la pompuan ada bulu ketiak..
kalau ada bulu kaki leh accept lagi...

FOLLOW ME BACK

Kempen Jom Tukar Link

errrrrr geli geleman tgok bebulu dia. hahahaha. skang iklan banyak gila pasal ketiak =___=

p/s : wah dalam proses make over blog eh? cantik header! :DD

@.m y z.haha...tau tkpe..ermmm biasa la..takde keje cr keje ziema oiii

gagaggagga trbaek ar gmbq tue cik aish~btw blog dh brtukar wjh ek~

hhahahahahah rara teringin nk ketiak putih giler,but tak putih sgt pon =( pakai lah deodoran apa pon,xmau nya.

mak ai yg bawah tu boleh buat tocang
bulu ketiak die.. adeh sadis

wahahaha lawak btol yg bawah skli uh , tp edit je kott ;)

Back To Top