Isu Kumpulan Gula Gula dan 24:7

Tags

Hahahahahaha boleh tak kalau aku nak gelak dulu sebagai pembuka bicara? ecehh. mana tak gelak, sebab ada dua kumpulan ala ala badut sarkas dah geletek buah pinggang aku hari ni. siapa lagi? Kumpulan paling hebat abad ni. Gula Gula dengan 24:7. Tak kenal? meh kita kenal kenal dengan dorang ni. 


kadang kadang aku pelik. dorang ni faham ke tak apa maksud KPOP? Korean pop kan? so yang korang sibuk nak buat KPOP versi Malaysia ni kenapa? Kenapa nak tiru artis korea? Korang tak ada identiti sendiri ke?

Kenapa terlalu agung agungkan artis luar sampai korang nak copy paste identiti dorang dekat diri korang? What a shamed!!! 


Mintak maaf la sangat sangat. Kalau ktorang nak tengok artis korea, ramai sangat sangat artis korea yang best best. tak perlu lah artis Malaysia pun nak jadi korean jugak! What for? Kalau dulu Spice Girls ada, Feminin ada. Fine. boleh terima akal lagi Feminin tu. Tapi sekarang Wonder Girls ada, Gula Gula pulak ada. What?? Gula Gula? Aku dengar first time nama tu pun dah termuntah hijau. So pitty la dorang ni. Terpaksa dedah sana sini untuk mencari sesuap nasi. 


Tak ubah la macam .... malas aku nak sebut kat sini. pikir lah sendiri. Come on girls. Pehlis. Be yourself. Create your own identity and make us proud with you because of your talent! Not because of your each part of your body. Tengok. aku kalau dah menyampah, aku terspeaking pulak. 


Tak ada siapa siapa ke yang nak buat page KAMI BENCI GULA GULA DAN 24:7 dekat facebook tu? sebab aku lah orang pertama yang akan klik LIKE!


baca ni je aku dah muntah hijau


Yes korang boleh popular lepas ni. disebabkan badan korang yang gebu tu. tapi ke mana korang nak bawak populariti tu? 


Yang ni pulak aku rasa geli je. korang ingat korang hensem ke? korang ingat ramai ke perempuan perempuan yang fanatik dengan korang lepas ni? ada??


baik pergi belajar la lagi bagus.


Lepas ni siapa pulak yang nak tiru dorang ni? sila sila.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :