.

.

Isu Kumpulan Gula Gula dan 24:7

Hahahahahaha boleh tak kalau aku nak gelak dulu sebagai pembuka bicara? ecehh. mana tak gelak, sebab ada dua kumpulan ala ala badut sarkas dah geletek buah pinggang aku hari ni. siapa lagi? Kumpulan paling hebat abad ni. Gula Gula dengan 24:7. Tak kenal? meh kita kenal kenal dengan dorang ni. 


kadang kadang aku pelik. dorang ni faham ke tak apa maksud KPOP? Korean pop kan? so yang korang sibuk nak buat KPOP versi Malaysia ni kenapa? Kenapa nak tiru artis korea? Korang tak ada identiti sendiri ke?

Kenapa terlalu agung agungkan artis luar sampai korang nak copy paste identiti dorang dekat diri korang? What a shamed!!! 


Mintak maaf la sangat sangat. Kalau ktorang nak tengok artis korea, ramai sangat sangat artis korea yang best best. tak perlu lah artis Malaysia pun nak jadi korean jugak! What for? Kalau dulu Spice Girls ada, Feminin ada. Fine. boleh terima akal lagi Feminin tu. Tapi sekarang Wonder Girls ada, Gula Gula pulak ada. What?? Gula Gula? Aku dengar first time nama tu pun dah termuntah hijau. So pitty la dorang ni. Terpaksa dedah sana sini untuk mencari sesuap nasi. 


Tak ubah la macam .... malas aku nak sebut kat sini. pikir lah sendiri. Come on girls. Pehlis. Be yourself. Create your own identity and make us proud with you because of your talent! Not because of your each part of your body. Tengok. aku kalau dah menyampah, aku terspeaking pulak. 


Tak ada siapa siapa ke yang nak buat page KAMI BENCI GULA GULA DAN 24:7 dekat facebook tu? sebab aku lah orang pertama yang akan klik LIKE!


baca ni je aku dah muntah hijau


Yes korang boleh popular lepas ni. disebabkan badan korang yang gebu tu. tapi ke mana korang nak bawak populariti tu? 


Yang ni pulak aku rasa geli je. korang ingat korang hensem ke? korang ingat ramai ke perempuan perempuan yang fanatik dengan korang lepas ni? ada??


baik pergi belajar la lagi bagus.


Lepas ni siapa pulak yang nak tiru dorang ni? sila sila.

31 Komentar untuk "Isu Kumpulan Gula Gula dan 24:7"

ishhh... copy identiti orang...

pisst : cam gedik je kumpulan GULA-GULA tu...

pissst pissst : menyampah tengok 24:7

pisssssssssssssssssssttttt :
rinduuu kat cik aishh.. hehehe =)

hahaha...apa kes le skang ni...
page anti 24:7 tu dah ada dah...td terjumpa...

waaa... cunnya... arghhh... hensemnya.... hahaha.... macam mana la diorang bole pikir nak tubuhkan kumpulan ngarut macam ni... huhuhu

Erkk.. -.-".. Ingatkan gambar yg laki2 tuh pondan.. Gula-gula pnah dgr.. tp tak tau la plak dye tiru wondergirl.. Thanks for sharing.. :)

Newest entry, do pay a visit ;) Duit Rakyat Kemana?

@aNiss :):)
haha..pssttt..jgn gtau sapa2 tau..rindu anis gak nih,haha

@sayanakhiburanhehe ntahla..kecik2 mlas belajar..dah besar jd camtu la

aku suke gebu...hahahaha

tu ar nyampah aku dgr..
k-pop tuk korean pop ehh??
nape tak M-pop..malaysia terus..
unik sikit..hahaha

@Arif Azmi
tgk skirt pun dah tahu..haha pinjam wondergirl kot

ni ha.. kt fb dah ade anti dorang..search je easy meyhh

:D

anti 24:7
anti gula-gula

haahaa,, suke sgt entry nih,, haahaa,, hermm dah ade da kt fb page anti dowang nih,, mcm2 komen,, klaka giler lau bce~ huuhuu ^_^ (cam serbuk milo pun leh jdi kpop ka?)

siyesss ksian gler kat dorg.spe ler yg tubuh group nih.aaaiiiiissshhhh

humm..tak sedar dri lgsung..orang melayu pulak tuu,,

seriously,artis lelaki korea lebih cute dr mereka =,=

thanks 4 sharing.. xtau sgt psal kumplan gula2 & 24:7 nih.

hahahaha,, diorang mcm hape dah,,
they should BEHAVE THEMSELVES -,-'

yeah sys ! it's A SHAME =='

adoyai..

yg group pompuan tu, serupa mcm gambar penyanyi club~

adoyai (lagi..)

bala~bala~

MEmang pedas kena dengan Cik Aish..kalau tak insaf lagi tak taula..

wau menggairahkan...macam siaallll

Back To Top