.

.

ADA APA DENGAN NAMA MARCELLO?

Hai boys and girls. 


seriously aku suka nama MARCELLO. why? sebab nampak very high class. so pengguna nama tu pun mungkin ada kelllllasss gitu. so aku pun search search la orang orang yang guna nama marcello ni. but mostly nama sebenar dalam ic takde pun letak marcello. macam contoh nama orang tu Farah. contoh ok. nama samaran farah marcello. tapi dalam ic takde pun marcello tu. 

selalunya yang guna nama samaran letak marcello ni blogger la. tapi aku memang suka blog dorang ni. macam kelass gitu. contoh macam blog IRINE NADIA MARCELLO, AIZUL MARCELLO, ok dua dua blog ni memang best okey tak tipu!

macam kena je blog tu dengan nama dorang. no wonder la ramai follower. tapi ada tak yang guna nama bedah marcello? macam tak kena pulak kan? tapi nak title marcello punya pasal, letak jugak ah kan walaupun macam pelik je dengar. hehe. ehem

apa kata kita femeskan nama MARTOPO pulak? macam linda martopo ke.. haish kelakar pulak kalau letak dekat nama aku. aish marcello macam pelik. aish martopo macam keji je kalau nak letak. hahaha. takmo la. biar la apa je nama samaran yang kita nak guna dalam blog ni. asalkan sendiri puas.

ada apa pada nama?
17 Komentar untuk "ADA APA DENGAN NAMA MARCELLO?"

hahaha syieda martopo..kuikui..klakar la plak letak name sndiri macam tu..hikhik :)

mish martopo. kuakuakua...hampeh je rasa.

hihi..marcello tuh sedap jek dgr..martopo tue, macam nak kena tampor jek..hihi

ziema martopo?? errrrr tak sanggup! haha. ziema tajima okay :DD hakhak. pengsan!

@Bluewendy haha betul2..mcm nak penampor je

@.m y z. ziema tajima? haha.. ok gak tu.. aish tajima lgi pengsan kan

name bedah marcello pon kelas gtu..
keh3

cik aish hehe .. blog ni ade kenangan tersendiri bagi ps ..

sebab petama kali ps join segmen cik aish mase tu .. hehee

@Cik Ezy haha.. takpela..kelas sgt tu..susah nnt

huhu, kalau nama 'D'ya Marshmello' pon ade kelasss gitu..heheh :)

hakhak. AISHwarya rai cunnn :PP

Back To Top