ADA APA DENGAN NAMA MARCELLO?

Hai boys and girls. 


seriously aku suka nama MARCELLO. why? sebab nampak very high class. so pengguna nama tu pun mungkin ada kelllllasss gitu. so aku pun search search la orang orang yang guna nama marcello ni. but mostly nama sebenar dalam ic takde pun letak marcello. macam contoh nama orang tu Farah. contoh ok. nama samaran farah marcello. tapi dalam ic takde pun marcello tu. 

selalunya yang guna nama samaran letak marcello ni blogger la. tapi aku memang suka blog dorang ni. macam kelass gitu. contoh macam blog IRINE NADIA MARCELLO, AIZUL MARCELLO, ok dua dua blog ni memang best okey tak tipu!

macam kena je blog tu dengan nama dorang. no wonder la ramai follower. tapi ada tak yang guna nama bedah marcello? macam tak kena pulak kan? tapi nak title marcello punya pasal, letak jugak ah kan walaupun macam pelik je dengar. hehe. ehem

apa kata kita femeskan nama MARTOPO pulak? macam linda martopo ke.. haish kelakar pulak kalau letak dekat nama aku. aish marcello macam pelik. aish martopo macam keji je kalau nak letak. hahaha. takmo la. biar la apa je nama samaran yang kita nak guna dalam blog ni. asalkan sendiri puas.

ada apa pada nama?
Previous
Next Post »