Korang ada masalah dengan blog tak baru baru ni? share meh!

hai korang. aku tengah jiwa kacau ni. kusut kusut. hehe. bukan apa, semenjak blogspot under maintenance baru baru ni, sampai buat aku gelabah macam mati anak, alhamdulillah sekarang blog dah ok balik. betul kan? tapi korang perasan tak, sebenarnya blogspot masih belum betul betul okay lagi. 

aku tak tahu lah aku je yang mengalami masalah ni atau korang pun sama. antara masalah yang aku suspek dua tiga menjak ni, blog aku habis hilang semua komen komen. ada yang ada, ada yang hilang. sayang sangat komen komen korang. nasib baik dekat entry contest komen tak hilang. jenuh lak aku nak cari orang yang contest aku tu.

masalah kedua berkenaan dengan default font. aku dah tetapkan aku punya blog pakai default font Trebuchet. tapi suka suka hati je blogspot tukar default font aku kepada times new roman. aku memang tak suka font tu. bila aku nak tukar dekat edit template, pun still tak boleh jugak. hadoi. so kena la buat manual. tiap kali publish entry, setkan font yang aku nak tu. leceh ah.

masalah ketiga lak berlaku kat aku harini. korang pun tahu kan aku dok main koding koding blog sejak dua menjak ni. aku ingatkan sebab tu punca tiba tiba button follower aku hilang. jenuh la aku dari siang tadi edjust. aku ingatkan apa berat sangat blog aku sampai follower pun lambat loading. melampau bangat tuh.

sok lusa masalah apa lak?
waduh waduh. kaget di situ. haha
Previous
Next Post »