.

.

Korang ada masalah dengan blog tak baru baru ni? share meh!

hai korang. aku tengah jiwa kacau ni. kusut kusut. hehe. bukan apa, semenjak blogspot under maintenance baru baru ni, sampai buat aku gelabah macam mati anak, alhamdulillah sekarang blog dah ok balik. betul kan? tapi korang perasan tak, sebenarnya blogspot masih belum betul betul okay lagi. 

aku tak tahu lah aku je yang mengalami masalah ni atau korang pun sama. antara masalah yang aku suspek dua tiga menjak ni, blog aku habis hilang semua komen komen. ada yang ada, ada yang hilang. sayang sangat komen komen korang. nasib baik dekat entry contest komen tak hilang. jenuh lak aku nak cari orang yang contest aku tu.

masalah kedua berkenaan dengan default font. aku dah tetapkan aku punya blog pakai default font Trebuchet. tapi suka suka hati je blogspot tukar default font aku kepada times new roman. aku memang tak suka font tu. bila aku nak tukar dekat edit template, pun still tak boleh jugak. hadoi. so kena la buat manual. tiap kali publish entry, setkan font yang aku nak tu. leceh ah.

masalah ketiga lak berlaku kat aku harini. korang pun tahu kan aku dok main koding koding blog sejak dua menjak ni. aku ingatkan sebab tu punca tiba tiba button follower aku hilang. jenuh la aku dari siang tadi edjust. aku ingatkan apa berat sangat blog aku sampai follower pun lambat loading. melampau bangat tuh.

sok lusa masalah apa lak?
waduh waduh. kaget di situ. haha
26 Komentar untuk "Korang ada masalah dengan blog tak baru baru ni? share meh!"

a'ah.tau xpe.td ble blogwalking.xjumpa button followe kt blog len

masalah follower widget je yang hilang. tak tau pegi mne benda alah tu. sobsobb.

mlsh laen xde..
mslh follower jela..
huhukk

blog dah cun siot. pinky gitu. boleh kembar ah weh :D aaa besaba je la dgn blogspot. mende free kan :D

haah lah cik aish..
semua ada masalah yg sama.
entry baru hari tu habes semua comment hilang.
menyirap je.

ni follower pulak hilang tatau pi mane
adeh.

korang nak penyelesaian die x??
prince ada cara...

http://www.prince91.com/2011/05/penting-alternatif-lain-untuk-follow.html

baru pasan la.... follower xde.. hoho.. sjak bile nie??

followers tu kdg2 ada,kdg2 takde.hmm tp ada je org follow.rara pon pelik.so far tak adjust apa pon.hmm ish lame tak jengah blog rara,knp?rara ada tersalah ckp ke?

a'ah .. betul3 .. ingat kat sy sorang je jadik . hampeh =="

saya xdpt follow blog.....!!! T_T

kita ada masalah follower je :( nak follow org pon susah :(

aah,blog sgt problem sejak akhir2 nh...huhu

aah la...follower aku abis hilang...huh !

yupsss....makin lama blogspot ni main ba ba cakkk la plak ngn kite..
lepas satu..satu....
hope bila muncul nnt, jumlah follower kembali macam asal..

@Cik Ezyaish la byk masalah menimpa blog nih..sadiss

@Cik Mirahaha..yela terpengaruh ngn blog ko la ni mira!

@Marya Hana .tu la..tak dpt la dorang nak i follow u u follow me back. muahaha

@Deatah la..sjk arini bru jadi kat aish..

@rara pinkmafia
takde la rara..aish busy kit lately..dpt jenguk dua tiga blog je..sory tau..janji tk buat lagi. hihihihih

@.izzatul.hazwani.aish sedar masa wani ckp kat shoutbox td la..huhu

itew baru nak ejas ejas utk unfollow org lain tengok2 dah keluar error apatah :(

a'ah .. samalah .. abis followers hilang .. aduih, sayanglah belog nie :(

Back To Top