BIARLAH SOMBONG DARI DICOP PLAYGIRL!

Tags

korang pernah tak dengar ayat ni? 
"eei sombong gila pompuan tu..perasan lawa. apesal dia sombong sangat?"

pernah kan?

well bagi aku tak salah kalau kita nak jadi sombong. especially perempuan. pilih la mana nak. dicop sombong atau dicop kaki melayan? ish seram dengar title tu. title yang paling ditakuti para para gadis. eheh. yela, zaman sekarang ramai je perempuan yang kita tengok bertepuk tampar dengan lelaki bukan muhrim. pantang kena sakat sikit, mula la.."alaaaa kauu ni jahatttt ar..benci benci benci" sambil tepuk tepuk bahu lelaki tu. konon dah habis comel ah kan?

well..kalau perempuan sombong, lelaki susah sikit nak sakat. sebab takut kena siku atau pun kena tumit kasut tinggi. pedih ohh..

Most of the time perempuan yang sombong mesti kena attack kan? mesti ada yang tak suka kononnya annoying la perempuan macam ni. berlagak lawa sangat. sombong! wah ayat memang mengundang malapetaka. tapi recently aku lagi prefer seorang perempuan tu sombong dari dicop playgirl atau pun kaki melayan.
biar sombong tapi berpada pada. tak salah sombong dengan lelaki. well, kalau nak pikat perempuan, pikatlah perempuan yang sukar didekati dari perempuan yang mudah didekati. pernah dengar tak ayat tu? hehe. think about it.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :