.

.

BIARLAH SOMBONG DARI DICOP PLAYGIRL!

korang pernah tak dengar ayat ni? 
"eei sombong gila pompuan tu..perasan lawa. apesal dia sombong sangat?"

pernah kan?

well bagi aku tak salah kalau kita nak jadi sombong. especially perempuan. pilih la mana nak. dicop sombong atau dicop kaki melayan? ish seram dengar title tu. title yang paling ditakuti para para gadis. eheh. yela, zaman sekarang ramai je perempuan yang kita tengok bertepuk tampar dengan lelaki bukan muhrim. pantang kena sakat sikit, mula la.."alaaaa kauu ni jahatttt ar..benci benci benci" sambil tepuk tepuk bahu lelaki tu. konon dah habis comel ah kan?

well..kalau perempuan sombong, lelaki susah sikit nak sakat. sebab takut kena siku atau pun kena tumit kasut tinggi. pedih ohh..

Most of the time perempuan yang sombong mesti kena attack kan? mesti ada yang tak suka kononnya annoying la perempuan macam ni. berlagak lawa sangat. sombong! wah ayat memang mengundang malapetaka. tapi recently aku lagi prefer seorang perempuan tu sombong dari dicop playgirl atau pun kaki melayan.
biar sombong tapi berpada pada. tak salah sombong dengan lelaki. well, kalau nak pikat perempuan, pikatlah perempuan yang sukar didekati dari perempuan yang mudah didekati. pernah dengar tak ayat tu? hehe. think about it.
11 Komentar untuk "BIARLAH SOMBONG DARI DICOP PLAYGIRL!"

kih3..btol3.. pompuan kena la jual mahal skit..llki tuh, klu btol2 nak kat pompuan 2, die akn usaha btol2 ngan niat yg ikhlas..insyaAllah dapat la bunga tuh=)

saya akan blushing malu-malu kalau jumpa perempuan yang jaga adab. kalau ikut istilah dalam entry ni, 'sombong'. siyes! hahaha..

yeah!!! betul tu!!!! pegi jahanam dengan lelaki yg suke flirt pompuan pompuan, bile dah tak layan kate macam macam. gila. =.="

aku bukan sombong..tapi aku pemalu..huaa

bukan sombong.. xnak layan ke.. eheh

kene cop sombong sbb laki tu ego..
kaber malu la bila pompuan xlyn die..
hihikk..
pompuan yg ssh nk dpt tula laki sgt2 hrgai..
kn kn..

Orang selalu cop kita sombong sebelum kenal siapa kita!!

stuju dengan kak aish. masa ziema dekat puncak alam dulu, boleh pulak dekat cafe ada pasangan laki pompuan ni duduk satu kerusi. macam tak tau malu. tak tau nak cakap apa. pompuan yang tak layan sangat laki mmg respek ar :DD

opss..sy bukan playgirl sy cuma peramah. ni kire gediks jugak ke eh aish. aiyaa..pape pun, sombong pun bia la bertempat. takkan la org lelaki dtg nk tanya jalan kite buat2 muka kerek konon org lelaki tu saje nk dtg ngorat. aduh. lain pulak jadinya. annoying kot. hhaha.

Back To Top