.

.

IKEA..BILIK KU TAMPAK BEGITU BERHARGA...HEHE

Hai! ok kali ni aku nak share sikit tentang warna putih. yess..aku memang suka gila dengan warna putih. suci bersih gitu. so dalam bilik aku, memang kebanyakan barang dan set perabot adalah berunsurkan putih. hehe. 

last week pergi ikea memang stress sikit sebab banyak gila sale dekat dekat hujung tahun ni. tapi aku cuma rembat sikit je.. nah.. ni antara koleksi barang hiasan dalam bilik aku yang berwarna putih. gebu gebu je aku tengok.

pasu ni aku beli cuma RM3.50 je. 

bekas ni aku buat tempat letak brooch. harga dia RM 1.80. murah kan?


lampu tidur ni memang kelass..simple je kan? yang penting kalernya putih. hehe. harga dia just RM9.50. murah kan?

dan jam ni aku paling suka. smart je kan? harga dia RM4.50 *kalau korang perasan, belakang jam tu ada frame bingkai putih harga dia RM1.80


taraaaa..i luv IKEA. kerana bilik ku tampak begitu berharga...


20 Komentar untuk "IKEA..BILIK KU TAMPAK BEGITU BERHARGA...HEHE"

Wow, nmpk exclusive tapi murahh. nak kena serbu ikea nih :)

bestnya barang IKEA, murah dan berbaloi :D

Cantik la. huhu, Nape Cik Aish tak snap whole room je. Nak tengok :)

wow. murahnya! nak beli juga tapi jauh -.-

hahah..aish,mcm da prepare nk kwin je ni.bt bilik pengantin.haha

wow.. cantiknya.. akak nak p gak ikea last weekend tapi terpergi jom heboh plak.. alaa sayangnya...
nak hadiah car sign heartbeat??

bijaknye berbelanja .... memang nampak sangat cantik!!

@Cik Zety hehe..aish mmg suka g ikea sbb brg dia murah dan cantik

@Mazni hehehe next update pasal decoration bilik lak ye..tunggu..hehe

@hira yeke...u duk mana sis? aish duk seremban so nk ke damansara pun stil agak jjauh gak ..hehe

@Abg Stalker hehe...takdela...tp lebey kurang camtu la..apa salahnya kt try deco sikit2 start skng..hihi

@aimaniman ooo jom heboh ea...hehe takpe..ikea bukak sepanjang masa :p

@Cik Kamoo mmg...kt kene bijak berbelanja..hehe

alahai bestnya ada sale dkt IKEA! tapi apakan daya bulan 12 tak ada cuti lansung tak dpt nak shopping :(

cantik..even murah tp,serius nmpk exclusive sgt2...cantik..=)

wahhh, cantik-cantik belake!
lepas ni nak ke ikea jugak lah :D

Back To Top