IKEA..BILIK KU TAMPAK BEGITU BERHARGA...HEHE

Tags

Hai! ok kali ni aku nak share sikit tentang warna putih. yess..aku memang suka gila dengan warna putih. suci bersih gitu. so dalam bilik aku, memang kebanyakan barang dan set perabot adalah berunsurkan putih. hehe. 

last week pergi ikea memang stress sikit sebab banyak gila sale dekat dekat hujung tahun ni. tapi aku cuma rembat sikit je.. nah.. ni antara koleksi barang hiasan dalam bilik aku yang berwarna putih. gebu gebu je aku tengok.

pasu ni aku beli cuma RM3.50 je. 

bekas ni aku buat tempat letak brooch. harga dia RM 1.80. murah kan?


lampu tidur ni memang kelass..simple je kan? yang penting kalernya putih. hehe. harga dia just RM9.50. murah kan?

dan jam ni aku paling suka. smart je kan? harga dia RM4.50 *kalau korang perasan, belakang jam tu ada frame bingkai putih harga dia RM1.80


taraaaa..i luv IKEA. kerana bilik ku tampak begitu berharga...


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :