.

.

CELEBRATE RAYA DENGAN TITLE SINGLE

 yes, i have nobody

dah dekat dekat nak raya ni, mesti ada yang dah start shopping beli baju sama sama dengan awek, pakwe masing masing aite? ada yang janji nak beli baju warna sama. yang si pompuan nak beli baju raya pink, so yang pakwe kena pink jugak. sangat tak boleh belah tau. haha. 


common things yang kapel buat masa bulan puasa




 plan buka puasa sama sama dengan si dia.



 gigih kejutkan si dia bangun sahur


pakai baju raya sedondon..sama kaler gittew

tapi yang single mingle camne ea? walaupun ada yang stil boleh gelak gelak, happy happy kuar dengan kawan kawan, tapi sure korang mesti rasa lonely gak kan? tak sepuluh, mesti ada satu point kat situ. :p same happened to me last 2 years

dialog common aku dulu...
"i wanted that somebody. but i have nobody now. and feel really lousy. it hurts to celebrate raya without somebody. i cried..." 

hm. satu je aku nak nasihatkan orang orang single ni. dua tahun aku celebrate raya without somebody special. nak pergi mana mana, always ask family ke, kawan kawan ke untuk temankan. walaupun rasa tu lain, tapi benda tu buat kita rasa berdikari. tanamkan dalam diri, kita boleh gembira celebrate raya tahun ni walaupun kita takde siapa siapa special. 
i always told myself, he will come by one day. i just have to be patience. so korang yang single mingle tu, u too be patient, you will do fine one day :) stay happy.

P/S - raya nanti, rajin rajin kan la pergi open house mana tahu jumpa jodoh kat sana. hehe. eeeewwww
34 Komentar untuk "CELEBRATE RAYA DENGAN TITLE SINGLE"

sy walopon xsingle..tp tetap kuar ngan kwn2 n family g mn2 pon..bf cm xwujud je..kih3..bkn ignore die or die ignore sy..tp ktorg xske berkepit..nnt kawen nk berkepit lg..bosan r kalo sme nk wat tym kapel..btol x..baju pnah sekali je same..tu pon tym nk menggediks..=.+

comel seh gmbar yg jam loceng tu!

haha..kalau single boleh amek gambar ngn kawan lelaki berdua. xde sape nak marahhhh.hahhaa,

@NaNaKyu hehe yeke..bgs la camtu..tak sume kapel nak berkepit je kan..hihi..wahh..kaler apa kah itu.. hehe

@Ku Azhar hehe lukis sdiri je.. simple je..

hahah .. jumpa jodoh ke atau mat tahir .. ?

heee .. rilex je kan kalau raya single mingle ni ..

ade boipren pon xsmstinye boleh berbuke same2..
boleh beraya same2..
sobsobsobs..
tetibe nk sedih..

single is simple, double is trouble :)

tp saya tak single pun. haha..

jemputlah singgah sini,

http://sayakongsicerita.blogspot.com/2011/08/thank-you.html

@Cik Aish

kaler biru..kemeja je pon..T____T...tu pon kuar skali ngan akak n abg ipar..ape da..xde privacy..sadis!!

kau asyik2 wat enrty sedih..
kalau cam tu..
meh lahh aku bawa kau keluar..
aku pakai baje superman..
kau pakai baju catwomen eh..
hahahahaha boleyyy?

single pun best ape..dah hampir 3 tahun single.. i'm ok je..kalau ada pun macam xda nak buat apa..

x pe cik aish...single2 pon mahal hihi..

kehkehkeh. tak penah kot rasa camtu. sebab dulu bebudak. ==,

skang ni pun, raya dengan family jugak sebab si dia jauh bebenor. ==,

huhu..jompe jodoh kat open house?gud idea ^^

single puas2 br best.. hahaha..

cik aish ! setujuuuuuu sangat!!
dulu mase i single, kemain rajin i ikot parents pergi open house lah, kenduri, n wat so ever..

dengan harapan, jumpalah jodoh aku kat sini. puhpuhhhh!!

best jugak, dapat cuci2 mate.. dan berkenal kenalan kannnn.. :)

cik aish, yang bab buke puase same tu, tak ade lagi plan ngan boyfriend pun taun ni, baju pun walaupun kitaorang dah couple tujuh tahun kan, tapi tak pernah plan nak sedondon..hee cume kejut sahur tu memang ari ari la, sebab selalu kejut dia gi kerje..:)

special? for me mak bapak keluarga tu smua da special ;)

masa single la kena manfaatkan betol2.. ye tak.. hehehe..

@gadis melayu aish da puas manfaatkan masa single..ahaks..da boring..nk manfaatkan masa berdua lak skng.. muahaha

@Miss Xyz =) yup..mak ayah la yg paling special sekali..

@khadijah uishhh 7 tahun dijah? lamanya..apa rahsia? share la skit.hihi

@Marya Hana haha taktik ni kt selalu pakai kan kan kan ..ahahaha cuci mata di hari raya

@Far8 budak baik haha.. bukan entry sedih la..ni kan entry nak bagi semangat ..hahaha.. taknak aku pakai bj catwomen.. seksi tau. ;d

@Ezy Chiaki alolo yeke cik ezy..takpela..maybe ada hikmah sume tu..maybe tu sume leh jadi pengerta rship korang..jauh d mata dkt di hati kan kan

@iPai jumpa faizal tahir pun ok. haha

eeeewwww~

saya x single. x mau yg lain. nanti kena blasah dgn si gadis hati sy pula. dia mmg garang. hahaha. :)

kadang2 lebih baik sendiri... baju sedondon? mungkin tak ada raya kali ni... hukhukhuk

nampak tak ayat2 frust di atas??? hahahhaha

harap2 nanti kita daapt jumpa cik aish ok..lalal

suka tgk pic kartun kt jam tu..kreatif..like sgt...

apa mslh ngan single? ok pe. mgkn tu cuma tanggapan kite kot. ry lbh sonok ngan bekapel. bj sedondon. tp aku rs singel2 pn ok jgk what. meriah jgk ry. huhuhu. wuaaahhh..........

Back To Top