CELEBRATE RAYA DENGAN TITLE SINGLE

Tags

 yes, i have nobody

dah dekat dekat nak raya ni, mesti ada yang dah start shopping beli baju sama sama dengan awek, pakwe masing masing aite? ada yang janji nak beli baju warna sama. yang si pompuan nak beli baju raya pink, so yang pakwe kena pink jugak. sangat tak boleh belah tau. haha. 


common things yang kapel buat masa bulan puasa




 plan buka puasa sama sama dengan si dia.



 gigih kejutkan si dia bangun sahur


pakai baju raya sedondon..sama kaler gittew

tapi yang single mingle camne ea? walaupun ada yang stil boleh gelak gelak, happy happy kuar dengan kawan kawan, tapi sure korang mesti rasa lonely gak kan? tak sepuluh, mesti ada satu point kat situ. :p same happened to me last 2 years

dialog common aku dulu...
"i wanted that somebody. but i have nobody now. and feel really lousy. it hurts to celebrate raya without somebody. i cried..." 

hm. satu je aku nak nasihatkan orang orang single ni. dua tahun aku celebrate raya without somebody special. nak pergi mana mana, always ask family ke, kawan kawan ke untuk temankan. walaupun rasa tu lain, tapi benda tu buat kita rasa berdikari. tanamkan dalam diri, kita boleh gembira celebrate raya tahun ni walaupun kita takde siapa siapa special. 
i always told myself, he will come by one day. i just have to be patience. so korang yang single mingle tu, u too be patient, you will do fine one day :) stay happy.

P/S - raya nanti, rajin rajin kan la pergi open house mana tahu jumpa jodoh kat sana. hehe. eeeewwww

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :