.

.

DURIAN MURAH DURIAN MURAH! HAHA




Photobucket

 sory ah..masuk kampung punya pasal, aku pun dah macam makcik makcik dah. haha. mesti korang cancel nak ngorat aku kan? wekk..



aku tak tau lah keluarga aku ni memang hantu durian. tapi aku kureng sikit. paling banyak pun 4 ulas. lepas tu surrender dah. tapi adik beradik aku, mak bapak, ipar duai semua memang hantu durian. seram ai tau. T__T 

so pagi tadi kitorang pergi terjah satu tempat yang memang murah ah durian dia. korang bayangkan ea, kancil tu penuh dengan durian. sampai kan aku terpaksa berhimpit dengan durian dalam kereta tu. uwa calar kulit ai! kitorang beli satu bakul ada ah dalam 30 ke 40 biji. harga lebey kurang RM50. murah kan? kalau kat tempat lain mana nak dapat harga tu melainkan 3 biji RM10?? haa.

nak tahu katne aku borong ni? upah lolipop..tak pun tengok wayang ke..hehe.

kat Mantin lah. mantin tak tahu katne? bagus jugak. kang kalau korang tahu tempat tu, sok sok aku datang, habis lak durian tu korang beli. so jangan datang tau. haha. oklah. bye.
31 Komentar untuk "DURIAN MURAH DURIAN MURAH! HAHA"

haha..kedekut. sekeh jugak budak ni kang!grrr.

@najihah sahami haha...jgn la sekeh..i ceraikan u nnt tau la

belah mana mantin tuh .. uhuhuh

nasib aku tak makan durian .. wakaka ..

ramai dah cakap yang aku rugi tak makan durian .. uhuhuh

mantin pahang ek? hahaha. papepon, memang murah sangat.boleh jual balik tuh. ;p

@iPai ala dekat ngn kolej lagenda..b4 sampai kolej tu, tepi jalan bersepah..emm..aku dah gtau port dia..ko kena banje ak nih!

sooo yummmyyyyy... durian kampung kan? not durian kahwin kan. buat i terliur omg hehe

saya makan durian sampai demam...huhuhu

haha.,. tak pe la cik aish.. kite pun tak suke makan durian, cik aish makan la sampai pngsan..heeh

hahahahahaha weh hantu durian wehhhh
kau makan ke melantak haaaaa..
patut lah bau durain smpai
kat blog aku ni..
grrrrrrrrr nk jugakk

sedapnye....nk pi cari gak..hi3

cik ezy xmkn duyan..
tgok jela dr jaoh..
wuu

jgn2 duriam peram ni..tk pun durian yg sokah ni.. kih kih kih..

sokah tu tau tk mksudnye tu? kih kih kih.. tnye org n9 kih kih

alamakk..lariiikk. hantu durian..
hahaha.

aish knp murah sgt?sedap ke?tingin lak.

@dylla fadzil 小草莓 durian kawin rasanya...ala durian kg isi nipis la..

@khadijah haha..aish suka tp tkleh mkn byk..4 ulas da cukup

@Far8 budak baik statemnt keji kau ni. hahahaha. biar la..aku baling biji durian dalam blog ko td! muahaha fadan muke

@saya_arief hua hua hua...mengilai ala2 hantu durian

owh kat situ .. jauh juga berjalannya sampai ke sana ..

nak belanja apa ye, aku tak makan kot .. ko sorg ngap laa .. aku bg 1o hingget ni

matin kat ne yek..kena tgok map google ni..hahha..tapi nnti widda g sergah..dh mengidam durian ni

@WidadCutieyGirlZ StorY
update 23 july 2011:
takyah pegi la, dah habis dah, sekarang ni tinggal durian tak elok campur2 jual sekilo RM1, durian sederhana elok RM3 sekilo, durian kawin biasa dapat RM45 per 10kg, RM5 per kg. frust je datang dari jauh2 dah takde sebakul rm50

gila murah durian! ziema pun HANTU DURIAN jugakkkk~ nak pergi mantin jauhhh. kat sni mahal kot T__T

Back To Top