.

.

AKU MENULIS BUKAN KERANA NAMA - jawapan standard

hati hati..

typical answer.. aku menulis bukan kerana nama. tapi rajin buat segmen, rajin buat contest. so kalau tak nak ada nama, apa motifnya? hehe jangan tipuu..korang menulis memang nak ada nama kan. kalau tak sepuluh markah, 8 markah di situ. 

"ala takut ah nak ngaku menulis kerana nama.. nanti orang benci kat kita. nanti orang kata kita ni bajet. tak ikhlas la tu la ni la."

laa apa pulak. takde hal la! small the problem. jujur la. jangan hipokrit. kita menulis blog bukan untuk kita sorang baca. kita nak orang baca. lagi pun, tanpa nama siapa lah kita. kalau Yuna tak ada nama, siapa lah dia. kita tak kenal pun. ok tu merepek kejap. 

tapi ectely niat kita sebenarnya adalah satu combination. kita nak blog kita dikenali, kita nak kepuasan dalam menulis, kita nak ramai kawan, kita nak orang sedar kewujudan blog kita. walaupun tepi tepi jari je blog kita ni. 

kalau orang tanya, kenapa kau menulis?
"aku menulis sebab kepuasan. bukan kerana nama."
tu typical answer. jawapan selamat. tapi kalau kau jawab..
"aku menulis sebab nak kepuasan. nak orang baca. nak orang tahu blog aku ni."


yea..thats a great answer! 

16 Komentar untuk "AKU MENULIS BUKAN KERANA NAMA - jawapan standard"

saya menulis kerana blog saya, bukan nama saya. hahah. motif? blog pun guna nama :PP

"aku menulis sebab nak kepuasan. nak orang baca. nak orang tahu blog aku ni."

nice answer... tapi kalau den jawab cenggitu, layak ke den? haha...

haha..
nk ramai kawan..
nk ramai yg bace entry yg kite hasilkan..

hahaha...kdg2 ena ade gak rase sedemikian...LOL..but biarlah..jnji pndai kwl kebongkakan itu..um, sis, boleh bg tuto x camne sis wat simbol "komen disini" 2??? ples ples ples...suke sgt2...

@.m y z. hehe..yela..aku menulis kerana nama ku ziema. haha

@^ai-mie : 아이-미^ blog aish pun hujung hujung jari je..jgn la kata tak layak..kt menulis nak org baca..nak org tau kewujudan blog kt..tak kira la blog kita hebat atau tak

@Cik Ezy yup..klu takde nama..macam mana nak kenal betul tak.. mcm blog cik ezy..makin lama makin org kenal..bila org tanya, cik ezy..org kenal...cik ezy yang peramaah tuu..hehe

@♥Lady Ainaa♥ yup..kena la kawal..jgn bongkak sgt..yg penting niat asal kita..aish dah bg link tutorial tu..thanks sbb request

hahhaa org tanye aku aku tak penah bagi typical answer camtu. bila org tanye aku apesal ko blogging?

aku suke org lain baca ape aku merepek. walaupun merepek tp org kenal blog aku. walaupun tak kenal org nye siapa. kehkeh

aku menaip kerana malas menulis..

haha..cik aish ni brutal giler laa..hehe

@Cik Mira stuju! biar org kenal blog kita..bukan diri kita..

@iz betul!! lgipun bila tulis tulisan cakar ayam.ahahah

@nysa ha yeke bbrutal? takde ah..hehe

hehehehhe aah kan.bile dh ditanya cm tu lah.konon humble lah tu.hehehe

rara sbb minat menulis n membaca.heee.bukan standart tau.but minat.

hehe...dats rite... i'm still writing though coz thats what i love to do...

Back To Top