MUKA HUDUH, PERANGAI LAWA? TAK SEMESTINYA!

ramai kata muka harap je lawa tapi perangai Astaghfirullahalazim! sebab tu orang kata nak cari pasangan biar huduh asal baik. muka tu perkara kedua. jangan la kita mencintai sesorang tu kerana paras rupa semata mata. kateeenyeee.  tapi teori tu sebenarnya tak boleh pakai dah. kadang kadang muka lawa perangai pun molek. tahniah.  

tapi ada yang muka huduh perangai pun huduh. wah macam mana pulak tu? kira macam buy one free one. siap pakej la senang cerita. contohnya, ada sorang lelaki ni, muka dah la hitam, banyak jerawat, pendek pulak tu. rambut keriting keriting. sekali bukak mulut, laser kau tau. contohnya dia memekik dari jauh, "makcik! gendutnya perut makcik" terguris hati makcik tu weh. tau la dia boroi kan tapi sedap mulut kau je nak kutuk makcik tu kan. 


 gambar kau kepunyaan semua orang bila kau upload dekat internet. so maafkan aku kalau aku tepek muka ni kat entry aku ni. hehe


contoh lain? 

ok aku nak tanya ah korang yang muka cun cun ni. pernah tak kena ngurat dengan lelaki huduh? mesti pernah kan? lelaki tu dah la paksa korang layan dia, dah macam desperate sangat. pastu siap ajak borak geli geli kat facebook chat korang. huh dah la huduh, perangai pun sama. 

ha macam macam kan zaman sekarang? 



 alamak.. tertepek gambar dia pulak. maaf maaf maaf


sekarang ni quotes "don't judge people by its cover" tu kadang kadang tak boleh pakai lagi dah. yang lawa, tak semestnya perangai lawa. tapi kita kena ingat, yang huduh pun tak semestinya perangai dia ok. harap harap kita kita ni sentiasa la jaga kelakuan kita ok. kalau muka kita cantik, berkelakuan la secantik muka tu. kalau yang tak berapa nak cantik, cantikkan la peribadi korang dengan kelakuan yang baik. 

haa manisnya kurma itu...haaa semmpuutt


Previous
Next Post »