.

.

EH LELAKI PUN ADA DEKAT PETAK BRA?

usah ditanya apakah objek di atas. takde rotan, pelempang pun berguna juga. baiklah. ini adalah bra. bra merupakan pakaian dalam yang dipakai oleh kaum wanita yang sudah mengalami pertumbuhan di payudara mereka. ok. tidak perlulah aku nak jelas kan secara detail kerana muka i tiba tiba menjadi merah. 

ok ini benar. memang i tak suka bila lelaki sibuk nak ikut perempuan beli bra. hahaha. i tak tahu apa motif lelaki nak ikut ladies beli bra. i tak pasti sama ada nak protect girlfriend dari kena kidnap or what. i bila tengok lelaki ada dekat bahagian bra, i akan cancel beli bra. walaupun urgent i nak beli bra baru hari tu. benci.

pelis la. i rasa macam nak bagi pelempang sedas dua. what say you? bukan apa..sebab ladies tak perlukan khidmat nasihat u all untuk beli bra. nak pakai kaler apa, bentuk apa, kain dari kapas, sintetik or whatever, lelaki tak akan boleh jadi perunding imej untuk bra. never. erk. bagi i lelaki boleh sekadar teman, tapi jangan sampai nak acu acu bra tu macam u all pulak yang nak pakai. i geli lah. bukan i je. gadis lain pun kan? 

lelaki zaman sekarang dah la tinggal berapa kerat je. i mean tolak nyah dan gay, so yang gagah tinggal berapa kerat je. yang beberapa kerat tu pulak sibuk nak acu bra, nak sibuk sibuk dekat petak bra. auw. tragedis i dibuatnya.
mana peranan kementerian pembangunan wanita? kami mahukan privacy! kami mahukan privacy! hahak. 

ok dah abis dah cerita.

P/s - terpaksa menggunakan ganti diri "i" berbanding "aku" sebab rasa macam sesuai je dengan entry kali ni. motif? 


39 Komentar untuk "EH LELAKI PUN ADA DEKAT PETAK BRA?"

serius kata tak tau menau tentang bra ini. dan juga serius kata tak berminat nak usya2 bra kat shopping complex sbb orang pasti akan tengok pelik even teman si gadis sekalipun. =,=

betul3.. fara nak masuk tempat bra pun segan.. mesti mak jadi mangsa.. kalau boleh tak nak lama2.. amek size terus bayar.. huhu..:-)

tawu takpe. kalau tengok ralit pilih tetiba dtg asben wife terus cam err tak jadi ah -.-

wahaha.

saya amat malu bila ada di tempat jualan benda denda kecik kecik itu.

heeee~

kengkadang tuh, tengok couple budak sekolah lagi ada dekat tempat bra. -_-

kahkahkahkahkah! aku pon rasa nak lempang oh kalau laki duk ikut pompuan beli bra,haha

@thaqibzaki hehe yea..tu la yg kt cari..tayah nak sibuk2 tau..tak selesa la nak pilih2 bila lelaki ada..pecah la rahsia..haish

@FaraLoveChoco hahaha..malu kan? klu pompuan2 he takpela..ni lelaki pun ada..sibuk

@Cik Zety hehe tu la..aish pun penah cancel tau sbb lelaki ada..tak kuasa makk

@Cik Eliza dekat shopping complex kdg2 ada jualan bra kat ruang legar..ada ke patut? perlu ada tindakan segera.haha

@onie haha niat mmg nak lempang sedas dua..tp hak pengguna kan nak buat camne..redho

betul2
sgt menyampah kalo lelaki sebuk je kat bahgian bra ni
tp lagi segan, kalo nak bayar, lelaki yang jaga kaunter
adehhh =.='

sy tk masuk cmpur benda2 ni..bini beli sndiri la... i g bhgian kereta je.. kih kih kih

@Lea Isnawi tu la...mana perginya peranan kementerian pembangunan wanita? hahaha..kami mahukan privacy!

pompuan yg gatal bawak laki beli bra sekali tu pun patut dikasi pelempang sama...

huhu. tu la. saya pun malu jugak kalau ade lelaki kat area2 situ. huhu. kalau nak berkepit pn, agak2 la. hukhuk.. =-=

klu patung2 kt mall tu pki bra nmpk comel je kn..HAHAHA #pipi merah2.

dan,dan,dannn...i ank tunggal,so sumtimes my mom srh bli 'pad'/tuala wanita kt kdi.+_+ terpaksa krn sygkn mama.plis,jgn lempang i sedas 2.

motif gn i jgk?HAHAH

mengancamnye entri kali ni adui..haha..memang aku ushe nk elak lalu kat tmpat mcm tuh..haha..kalo terpaksa pun, menonong je jalan..haha

spe laki yg pandai2 tu?? grrrrr,,, =_=

dorang nak stim2 duk usha bra kot. kah kah kah. :P

sama lah kita, paling rimas kalau ada lelaki dekat area bra tu grrrr!! terus potong niat nak beli haishhh

@Nurul Alyaa hehe nak buat camne..risau awek lari lattew ;p

@Abg Stalker ye i rasa mmg nak lempang u sedas dua tiga das sekali..
huhuh

@Hazirah Hamid hehe sama la..trus tak jadi beli..sbb mata dorang mcm memerhati je..haha padahal tak pun..tp tu la..tak selesa

setuju sgt cik aish. kadang2 x selesa lelaki2 ni ikot gf/ bini pilih bra. bini/gf dia tak segan ah, kita yg tengah pilih ni pulak yang seram sejuk bila dia pandang aje.. (T.T)

bengang bengang.

Pergh..entry kali ni mngancam woo!! hahaha...
Tahniah cik aish~!! jom ite anta memo kt kemneterian pembangunan wanita jom!! i sokong u!! haha :P

hhahaa enal pun ,, tapikan ramai jugak cam tuu tapi yang perempuannye buat tak kesah jee ,, haha .. erm akak tolong buatkan tutorial macam mane nak buang blog title ??? plizz ..

lelaki kalau ikut memang x paptut, tapi kalau suam i ikut itu saya sokong..sebab ada masa darurat, isteri akan minta kita beli untuk mereka..apa macam kalau x tau?

@tort jom..sambil bawak banner..hahaha

@eNaL_WaNie hehe..tu la..depends pada perempuan tu gak..kita takleh paksa seseorang tu utk halang pakwe dia dr temankan..:)

ok nnt aish carikan tuto tu ye

yerp...rsa sangat2 segan......

i selalu juga teman wife i shopping tp time dia nak pilih bra @ suar dlm i hilang laa... heheee bukan ape segan hihiiii...

hahahahha.. pernah dgr cerita tak.. laki tolong belikan bini dia bra.. saiz dia ukur kan.. dia tekup jek guna tgn dia.. kah3.. gilooo~!

@generasi hehe ye..kdg2 kt bukan segan ngn pasangan kt..tp segan ngn orang sekeliling kt.. :)

@Cik Bambam first time dgr ni.hahaha terukk aahh..maluunye

Back To Top