EH LELAKI PUN ADA DEKAT PETAK BRA?

Tags

usah ditanya apakah objek di atas. takde rotan, pelempang pun berguna juga. baiklah. ini adalah bra. bra merupakan pakaian dalam yang dipakai oleh kaum wanita yang sudah mengalami pertumbuhan di payudara mereka. ok. tidak perlulah aku nak jelas kan secara detail kerana muka i tiba tiba menjadi merah. 

ok ini benar. memang i tak suka bila lelaki sibuk nak ikut perempuan beli bra. hahaha. i tak tahu apa motif lelaki nak ikut ladies beli bra. i tak pasti sama ada nak protect girlfriend dari kena kidnap or what. i bila tengok lelaki ada dekat bahagian bra, i akan cancel beli bra. walaupun urgent i nak beli bra baru hari tu. benci.

pelis la. i rasa macam nak bagi pelempang sedas dua. what say you? bukan apa..sebab ladies tak perlukan khidmat nasihat u all untuk beli bra. nak pakai kaler apa, bentuk apa, kain dari kapas, sintetik or whatever, lelaki tak akan boleh jadi perunding imej untuk bra. never. erk. bagi i lelaki boleh sekadar teman, tapi jangan sampai nak acu acu bra tu macam u all pulak yang nak pakai. i geli lah. bukan i je. gadis lain pun kan? 

lelaki zaman sekarang dah la tinggal berapa kerat je. i mean tolak nyah dan gay, so yang gagah tinggal berapa kerat je. yang beberapa kerat tu pulak sibuk nak acu bra, nak sibuk sibuk dekat petak bra. auw. tragedis i dibuatnya.
mana peranan kementerian pembangunan wanita? kami mahukan privacy! kami mahukan privacy! hahak. 

ok dah abis dah cerita.

P/s - terpaksa menggunakan ganti diri "i" berbanding "aku" sebab rasa macam sesuai je dengan entry kali ni. motif? 


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :