.

.

LELAKI SEGAN BILA DEKAT DENGAN PEREMPUAN YANG DIA SUKA

lelaki shy shy cat macamni ke? OMG!

Situasi 
"gua suka gila dengan sorang brother ni. gua tunggu masa je dia nak luah perasaan kat gua. sebab gua la orang yang paling happy kat dunia ni kalau dia cakap dia suka kat gua. tapi gua pelik kenapa bila gua keluar dengan dia dan member member dia, dia tak mesra alam dengan gua pun. tapi gua tengok dia tegur kawan perempuan yang lain ok je. mesra je. nak kata pemalu gua memang tak boleh terima la kan. nak kata gua yang pemalu, gua layan dia ok je"
mesti ada antara girl girl kat luar sana yang mengalami masalah ni kan? haks. ok. sebenarnya aku nak cakap yang lelaki tu mungkin suka kat kau. sebab mostly, lelaki ni akan automatik jadi shy shy cat bila berdepan dengan perempuan yang dorang minat. tak caya tanya lelaki.

tapi kalau kita pikir positif la kan.

kalau kita pikir negatif pulak macam ni la pendapat aku. 

First aku rasa kau mesti tak cukup comel kot untuk tarik perhatian lelaki tu. kau macam tak paham lelaki zaman sekarang, rupa adalah segala galanya. dem! so kau pun agak agak ah nak admire pun. kalau lelaki tu tak layan, kau anggap jela pelamin angan ku musnah. kalau kau comel, lelaki tu tak layan gak, aku rasa baik kau betulkan diri kau dulu. tu ha bahasa kau tu, sopan la sikit. gua gua dengan dorang tu mana dorang nak suka kau balik. lelaki suka perempuan yang lemah lembut macam aku ni ha. ok skip ayat tu. 

tapi kalau kau dah cukup pakej, lelaki tu tak layan mesra mesra alam jugak dengan kau, lupakan je ok. banyak lagi lelaki lain. anak buah aku pun ramai. nak kenal? hehe.

13 Komentar untuk "LELAKI SEGAN BILA DEKAT DENGAN PEREMPUAN YANG DIA SUKA"

eee..segan la ckp pasal mendenie..hihihi..

Hahaha.. Lelaki itu gay sebab tu tak layan.. Lelaki gay memang baik dengan perempuan tapi bila dia tahu seseorang perempuan itu suka kat dia, dia pun tak tahu nak layan camne.. Kang tak layan kata sombong.. Bila layan lebih plak takut perempuan itu perasan.. Jadi terpaksa buat tak endah je.. Makanya perempuan tersebut kena sedor diri.. Hahaha.. *Agaknya boleh pakai tak fakta tu????


Entry Terbaru : Day 1 : 10 Things About Hate

hahaha.. act memang betul lelaki akan malu2 bila berhadapan dengan perempuan yang dia admire. tapi tak semua lah.

kadang boleh nampak lelaki suka perempuan tu bila selalu bagi layanan lebih dari orang lain.

nak tau dia suka ke tidak, try la usha lama2. dia gelisah ke tidak. hahahaha..

heHehe.. hanya mampu tersengih.. :P

haha. nak kenal sorang boleh? :P

HAHAHHA..kelakar tau bila lelaki pemalu..yang pemalu2 ni la aii suke ngusik..hahhaha

kau macam tak paham lelaki zaman sekarang, rupa adalah segala galanya

lagi sekali..dem!

hoho..like ini entry ;D

malu dgn sume prpm cmne?hahahaha

lucu pulak baca entri ni..
malu tu mcm kover2 ke cmne ?? hehe.. tunggu jela. mungkin firasat tu betul dia suka, tapi malu nk cakap ^^

bagus gak lelaki pemalu drpd yg xtau malu :P ><

Back To Top