.

.

CONTEST UPDATE : FINALIST GROUP 3 & 4

Assalamualaikum

GROUP3
1. Adrina Razali

2. IntaNBerliaN


GROUP4 
1. Miss Shikio

2. mira edora 


ok tahniah siapa yang terpilih untuk finalist group masing masing. ada yang tanya, apa yang aku pandang dalam blog tu untuk menang dalam contest ni. sebenarnya rahsia. tapi bila ada yang cakap i pilih kasih, pilih member member i je, so tak baik tau cakap gitu. hehehe. sebenarnya aku suka kan blog yang ada template kemas

entry terbaik pulak, aku pilih yang boleh menggeletek pinggang aku, atau pun entry tu ada info yang berguna, atau unsur sentap supaya kasi kesedaran sikit pada readers, dan aku pilih gaya penulisan yang tiada atau kurang short form. bagi aku, tu la ciri ciri blog yang cool. walaupun follower tak ramai, tak sefemes blog lain tapi dorang ada ciri ciri ni. so tak ada unsur pilih kasih yaw! bye. 

 p/s pada yang belum ditapis masuk finalist tu, tayah nak gatal gatal tukar entry korang ke tukar layout blog ke, atau pun apa apa je perubahan. sebab aku dah pilih sebenarnya semua finalist. cuma saja buat korang sakit hati publish sikit sikit. kekeke.
4 Komentar untuk "CONTEST UPDATE : FINALIST GROUP 3 & 4"

aik.. biar betoi ni.. blog saya tersenarai.. huhuu macam tak percaya pulak.. :-)

sentap jugak bila ada yang cakap pasal pilih kasih. huhu. tahniah kepada mereka semua! :D

Back To Top