AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

Buat pertama kali dalam sejarah dunia blogging aku, aku join segmen abang Ben. ahaks. jangan marah bang Ben, aish betul betul suka segmen abang ben kali ni.


klik gambar abang ben ni kalau nak join


straight to the point. aku sebenarnya teringin nak hack blog ....


So ziema! awas ok. aish dah gatal sangat nak hack blog ziema ni! sebab blog dia ni tengah tunggu masa nak potong blog korang yang meletup letup tu. sebab ziema ni kat kebanyakan blog, mesti dia ada dalam "top comentator". lepas tu, dengar dengar, nuffnang sayang kat dia ohh! dapat BE mencurah curah tu. grapvine lagi..jadi aish rasa macam geram gila kat dia. entry dia pulak, memang best kalah blog korang! padahal dia baru je berblogging. haa..benci benci! hehe. so tunggu k. aish hack ziema!

P/s untuk MYZ ZIEMA, kalau taknak kena hack, sila belanja aish makan tengahari 7 malam berturut turut. awas okay! 



Previous
Next Post »