.

.

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

Buat pertama kali dalam sejarah dunia blogging aku, aku join segmen abang Ben. ahaks. jangan marah bang Ben, aish betul betul suka segmen abang ben kali ni.


klik gambar abang ben ni kalau nak join


straight to the point. aku sebenarnya teringin nak hack blog ....


So ziema! awas ok. aish dah gatal sangat nak hack blog ziema ni! sebab blog dia ni tengah tunggu masa nak potong blog korang yang meletup letup tu. sebab ziema ni kat kebanyakan blog, mesti dia ada dalam "top comentator". lepas tu, dengar dengar, nuffnang sayang kat dia ohh! dapat BE mencurah curah tu. grapvine lagi..jadi aish rasa macam geram gila kat dia. entry dia pulak, memang best kalah blog korang! padahal dia baru je berblogging. haa..benci benci! hehe. so tunggu k. aish hack ziema!

P/s untuk MYZ ZIEMA, kalau taknak kena hack, sila belanja aish makan tengahari 7 malam berturut turut. awas okay! 



20 Komentar untuk "AKU TERINGIN NAK HACK BLOG"

HAHAHAHAH alamak! ada orang nak hack! kena tukar paswd 45678 kali ni. ziema skang macam dah jarang sikit nak terjah blog orang. terasa macam nak hidup normal balik. haha. jap2. makan TENGAH HARI 7 MALAM berturut2? camno tu? hahahahah.

@.m y z. wakakakaka...siap! tgguuu..hahahaha..ish ngeri je kan klu kene hack..adess

hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

aku teringin nak hack belog korang

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

makan tengah hari dan makan malam lah tu... hoho

a'ah la.. terkejut tgok kt dashboard cik aish update segmen abg ben.. heeeeee~

singgah na hack orang , na join ? gelak hantu jap . (HAHA)

JUM SINGGAH BLOG NIENYZ

http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

habis laa ziema pasny . haha

kalo ko kena hack camne? ahhah

erk... makin ramai la hackers lepas ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

teringin nak hack blog

@Cik Mira weh jgn weh..mau aku nangess nnt

tumpang hack kt sini boleh + follow u :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

datang nak hack sini !!! hahaha

Back To Top