.

.

ADAKAH GIRL INI ANNOYING?

Salam ladies and gentleman. Entry kedua untuk hari ni. 

 why are you so annoying?

to be fair, dan taknak nampak sangat yang aku bias, kali ni aku share pulak ragam manusia bernama perempuan! ok perempuan perempuan. take note. dont act or try to be like this! sebab ia sangat annoying. er yeke? korang nilai sendiri okay. 
first aku nak cakap kat sini, golongan paling best dibuat kawan atau member adalah golongan lelaki. sebab lelaki tak tikam kawan. walaupun dorang player. haha. tapi kalau dari versi kawan, they are such a good friend! so bagi tepukan gemuruh kat kaum lelaki. suka lateww!

so kali ni nak share satu situasi ni dan nak korang fahamkan dan bagi respon sama ada perempuan ni annoying atau tak? 

status facebook.
"help. tak tahu jalan la area cyberjaya? i ada interview! ada siapa siapa boleh tolong?"

so ada la berduyun duyun orang komen nak offer service GPS kat perempuan ni. most of them adalah lelaki. biasalah. dalam keadaan getir macam ni, lelaki lah yang nampak muka hulurkan bantuan. (trick udang sebalik batu tu tolak tepi ok yang penting ada niat nak membantu)

tapi ada la a few girls yang nak caring jugak. tapi ada sorang awek ni, tak pernah pernah komen status budak ni kat facebook. tapi bila tahu budak ni ada intebiu kat cyberjaya, dia pun komen. bunyi nya macam ni k. 

"what company?"

so perempuan ni tadi taknak la bagitahu satu dunia dia intebiu kat company apa. lagi pun tujuannya cuma nak tahu jalan ke cyberjaya. thats all. bukan nak bermegah dapat intebiu kat sekian sekian company. bla bla bla.

so perempuan ni pun pergi la inbox awek yang macam minah salleh ni. dia pun dengan hati penuh suci murni bagi la alamat company tu. and you guys nak tahu apa awek ni balas dalam inbox?

"oh..tak pernah dengar that company. sorry. i ingat kan Dell ke, Shell ke, RHB ke HSBC ke.. "

helo. pompuan. tak ada lagi company besar besar lagi kau nak sebut ke? rasa macam penghinaan di situ. ye la. company kecik je kan. bukannya dell ke hsbc ke kan..annoying betul la. haish. lelaki pun tak annoying macam ni. tapi kalau perempuan annoying, rasa macam dem!



10 Komentar untuk "ADAKAH GIRL INI ANNOYING?"

bagus jgak dia cakap dia tak tahu, kang kalo dia buat2 tahu, sesat lak bdk yang cari jalan tu. bdk yang cari jalan tu pun "pandai" gak,kalo da tau takde gps, g la shell, beli map. boleh pakai sampai dia hafal jalan2 yg dia nak pegi :)

haha..jeles leteew..kita bako je aish pompuan camtu. annoying nk mampus!

memang !there is too many of "them" nowadays .. :)

hahaha...kesian kat perempuan tu...sbb dunia die kecik sgt..mesti tak pernah keluar rumah..tau company2 yg kuar TV je...

iya la kan..perempuan ni mmg annoying..hahah..... lelaki gk bagus..hehehe... peace no war! :)

haha.. hampeh je pempuan tu.. grrr

Ye, farah setuju dengan statement yg pertama..lelaki memang best dibuat kawan..ini pun berdasar pengalaman jugak..hoho

hahaha kalau nak sepak pompuan tu boleh tak? annoying gila!

wow, boleh tahan perangai!! emmm ikut teori add math tu annoying tahap infinity... hahah (^_^)

betol sgt2.. tue la slh 1 kelebihan lelaki.. senang nk bergantung klu masa2 susah.. huhuhu..

Back To Top