.

.

NABIL LAGI KAYO DARI SEPAH WALAUPUN DIA NOMBOR TIGO!

kalau nak diikutkan sepah juara maharaja lawak kan? tapi bila pikir pikir balik, RM350000 tu kena bahagi tiga orang. tapi Nabil sorang bolot RM150000 wah nabil lagi kayo! untung la...

oklah malas ah nak update banyak banyak. ramai kot blogger update pasal sepah juara. suma orang dah tahu.. hehe..ok bye. tahniah sepah...manisnya kurma ini! haaa semputtt
27 Komentar untuk "NABIL LAGI KAYO DARI SEPAH WALAUPUN DIA NOMBOR TIGO!"

tahu xpe... klu dia no 4 pon untung jugakkk

haha tapi sepah tetap terbaik! johor johor johor. haha.

wahh ada iklan grapevine lah kat blog kak aish :D

utk skang ni nabil untung la..
tp lpas ni market sepah lg btambah2 la..tahniah sepah.

nabil untung utk arini je..
lepas2 ni sepah bertambah2 la marketnya..huhu.
tahniah sepah

terbaiklah sepah...

khas buat blogger yang masih aktif

jom join
Segmen "Saya Masih Berjaga"

yg penting nama...or gelaran...
harimau mati meninggalkan belang...
manusia mati meninggalkan nama...
org akn ckp sepah juara maharaja lawak..tp lame2 org takan ingat berape RM die dpt..hehehe

tak sia2 kami sekeluarga sokong sepah..

boto tu...sepah baru brghapo sorg dapek..nabil bolot sumo..kih kih kih

@cik siti aah nombor empat pun kaut 50k sorang.janbu kene share.hehe

@.m y z. aah sepah the best!!! hehe.. aik ada ke? aish tk perasan pun..hahaha

@Mad Maddock ha ah...gelaran tu yg penting dr hadiahnya...hehehe

@Cik Kamoo hehe biasala..blogger kan dah mcm wartawan hiburan..cepatt update..kekekeke

@Fazil Hamid aa setuju! mmg nabil untung sekarang...tp gelaran tu yg penting..sebab gelaran tu la yg membuktikan berapa ramai penyokong dia..

@ArulchelseA wah speking nogori..org kg den gak ko nih?

keenapa bukan jozan dapat no 1??
saya x setuju!!! haha..

@Tuan Rumah btul tu...jozan dr mgu pertama menunjukkan prestasi yg bgs..tp nk buat camne..bukn rezeki dorang.. :)

itu lar namanya rezeki kan..even no 3 tapi lagi byk adiahnya compared ngan lain.. apa2 pon sepah memang best semalam! ehhehehe

orang kampong kte kan weh. bese la. hahahha

Back To Top