.

.

ANTARA WEBSITE YANG DIBLOCK OLEH KERAJAAN

ok. pukul 2 pagi semalam aku update pasal isu paling hangat sekarang ni apa lagi klik sini : 

ANON BAKAL HACK WEBSITE KERAJAAN MALAYSIA? so hari ini ada yang tanya website apa yang kerajaan block? sebab masing masing dah rasa macam tak best je kalau tak dapat nak download lagu ke apa ke lepas ni. so setakat ni, kerajaan dah block website ni..check it out



semua ni adalah website file sharing. so memang susah jugak la kalau website ni dah tak boleh bukak lagi. huhu. kesian kita kan. kenapa ye kerajaan buat macam ni? sebelum ni P1Mimaz je yang patuh arahan SKMM ni. tapi start semalam rasanya, TMnet  pun dah take the same action dengan memblock semua website ni. arahan ni dikeluarkan oleh ISP (Internet Service Provider) 




so pada yang masih blur lagi tentang isu ni, sebenarnya SKMM hanya block sesetengah file hosting website sahaja. so pada pengguna yang mengupload movie ke, lagu ke, perisian ke, memang masalah la kat dorang semua. tapi yang menjadi persoalan mediafire.com, rapidshare, tak pulak diblock. 

haha. sekarang bila anon dah mengamuk, hack website kerajaan, jom kita tengok siapa yang terer sekarang. kekeke. ok lah. bye.

14 Komentar untuk "ANTARA WEBSITE YANG DIBLOCK OLEH KERAJAAN"

biar mika terlepas pandang mediafire ngan yg lain2 yg tak diblok 2~
surang-kurangnye awok ade gak tempat nak mendownload lagu~
sape setuju sila angkat tangan macam saye~(tangan berbuai-buai)

huhu..macam2 skrg ni..block je la semua blog..haha..

jemput join segmen simple terbaru saya..senang je..

SEGMEN SIMPLE: KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU ...

nasib baik 4shared tak kena. hehe. mcm mne kita nak tau dorang hack? bila ziema bukak mcm ok je. hee~

Blok intenet lagi bagus. Biar semua jadi katak dalam tempurung.

http://kerangs.net/tutorial/cara-untuk-unblock-website-yg-tlh-di-block-oleh-skmm/

hi Dear, we would like to invite u to join Contest : Saya Suka Dress by Dresskami.. kalau ada kelapangan join la ye ^_^

http://dresskami.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-dress.html

@Ha Kim-mi hehe..tu la..gomen still tatau ke apa ada lg yg blum block..stil lg kt leh cetak romak lgu2 ni. hahaha

@.m y z. dia buat satu persatu..slow2..bukan serentak..huhu..

@pena rozie ades.mati kutu trus tak tau nk buat pe

ade gak up entry psl ni..
jom lyn

http://www.syafiqah.com/2011/06/amaran-anonymous-untuk-kerajaan.html

Mengelabah laa.. bukan x boleh bukak sume tu ,,

boleh je bukak. gune unblockanything.com

Back To Top