LELAKI PLAYER. AM I RIGHT?

Salam all the Nora Elena fans and Seth Tan fans. good afternoon hola! rindu tak bila blog ni dah lama tak update dan tak ganggu korang dengan entry merapu hari hari? congrats kalau ada yang rasa terganggu. because i'm back! 

am i a player?

ok. back to the topic. don't get me wrong. lelaki adalah player. yes. i mean it. even lelaki macam Seth Tan bukan player. but he's suck. sebab merelakan diri dia di geli gelikan oleh Yvone. ok. stop. takut ada fans Seth Tan marah pulak. 

well kalau difikir fikirkan balik, lelaki kan suka cakap gempaq gempaq. semua nak tunjuk hebat. semua nak mengaku dia lah paling setia dari lelaki lelaki durjana di luar sana. lepas tu mula lah keluar ayat ayat sweet kononnya "you lah yang paling i sayang" "i rindu sangat sangat dekat you" dan bla bla bla sampai perempuan cair macam cokolat kena jemur bawah matahari. tapi kan girls, you percaya ke apa yang lelaki ni cakap kat you all? 

you all pernah tengok iklan breeze tak? yang adi putra menjerit jerit suruh pakai sabun breeze kononnya boleh hilangkan kotoran sekalip mata. so girls, korang percaya ke apa adi putra tu cakap? aku try basuh guna breeze, tak bersih pun. so boleh nampak tak kat situ? mens are like an advertisement. they can say anything to market their product. tapi versi lain, dorang akan cakap macam macam untuk pikat korang yang comel lote tu. 

haha this is so true. 

Siti Tiger : you all tahu tak Aidil dah bertunang?
Lina comel : Ooo really? tak tahu pun. baru baru ni i keluar dengan dia, dia kata dia single.

Lelaki yang dah berpunya takkan sekali kali bagitahu semua orang tentang status dia. walaupun bunyinya macam hell je tapi itu lah realiti. ppfftt.. 

kalau difikir fikirkan balik, perempuan ni bagus. mereka baik. tak macam lelaki yang jadi player. perempuan jarang jadi player. tapi aku terpaksa admit yang perempuan pun mula terikut ikut dengan keplayeran lelaki ni. dia macam berjangkit. "you buat, i pun boleh buat." ha macam tu la. diorang just err..emm..nak jadi player lepas kecewa dalam satu relationship tu. so tayah nak salahkan perempuan kalau dorang jadi player. 

pompuan bukan player. dia nak dikasihi, dan dibelai selalu. kalau pasangan dia sebok kasih dan belai orang lain, dia carik la kasih dan belaian laki lain.... he he.... ooopps!

diskriminasi sungguh entry kali ni. hehe. well, i perempuan mestilah i sokong perempuan. but we should not judge by the sexes but, if judge individually, yes its the correct one! please dont be bias

so adakah lelaki ni betul betul player? dunno. tak ada statistic tepat yang mengatakan dorang ni player. but experience always tell..

aku rasa lelaki ni perasan dorang hensem kot. tu pasal jadi player. men is always be men





Previous
Next Post »