.

.

LELAKI PLAYER. AM I RIGHT?

Salam all the Nora Elena fans and Seth Tan fans. good afternoon hola! rindu tak bila blog ni dah lama tak update dan tak ganggu korang dengan entry merapu hari hari? congrats kalau ada yang rasa terganggu. because i'm back! 

am i a player?

ok. back to the topic. don't get me wrong. lelaki adalah player. yes. i mean it. even lelaki macam Seth Tan bukan player. but he's suck. sebab merelakan diri dia di geli gelikan oleh Yvone. ok. stop. takut ada fans Seth Tan marah pulak. 

well kalau difikir fikirkan balik, lelaki kan suka cakap gempaq gempaq. semua nak tunjuk hebat. semua nak mengaku dia lah paling setia dari lelaki lelaki durjana di luar sana. lepas tu mula lah keluar ayat ayat sweet kononnya "you lah yang paling i sayang" "i rindu sangat sangat dekat you" dan bla bla bla sampai perempuan cair macam cokolat kena jemur bawah matahari. tapi kan girls, you percaya ke apa yang lelaki ni cakap kat you all? 

you all pernah tengok iklan breeze tak? yang adi putra menjerit jerit suruh pakai sabun breeze kononnya boleh hilangkan kotoran sekalip mata. so girls, korang percaya ke apa adi putra tu cakap? aku try basuh guna breeze, tak bersih pun. so boleh nampak tak kat situ? mens are like an advertisement. they can say anything to market their product. tapi versi lain, dorang akan cakap macam macam untuk pikat korang yang comel lote tu. 

haha this is so true. 

Siti Tiger : you all tahu tak Aidil dah bertunang?
Lina comel : Ooo really? tak tahu pun. baru baru ni i keluar dengan dia, dia kata dia single.

Lelaki yang dah berpunya takkan sekali kali bagitahu semua orang tentang status dia. walaupun bunyinya macam hell je tapi itu lah realiti. ppfftt.. 

kalau difikir fikirkan balik, perempuan ni bagus. mereka baik. tak macam lelaki yang jadi player. perempuan jarang jadi player. tapi aku terpaksa admit yang perempuan pun mula terikut ikut dengan keplayeran lelaki ni. dia macam berjangkit. "you buat, i pun boleh buat." ha macam tu la. diorang just err..emm..nak jadi player lepas kecewa dalam satu relationship tu. so tayah nak salahkan perempuan kalau dorang jadi player. 

pompuan bukan player. dia nak dikasihi, dan dibelai selalu. kalau pasangan dia sebok kasih dan belai orang lain, dia carik la kasih dan belaian laki lain.... he he.... ooopps!

diskriminasi sungguh entry kali ni. hehe. well, i perempuan mestilah i sokong perempuan. but we should not judge by the sexes but, if judge individually, yes its the correct one! please dont be bias

so adakah lelaki ni betul betul player? dunno. tak ada statistic tepat yang mengatakan dorang ni player. but experience always tell..

aku rasa lelaki ni perasan dorang hensem kot. tu pasal jadi player. men is always be men





13 Komentar untuk "LELAKI PLAYER. AM I RIGHT?"

entry yang oke lah.. :)
cik aish..nak perbetulkan disini sedikit..
yup..lelaki player..
tapi kebanyakkan sahaja..dan segelintirnye tidak..
percaya lah..
and..pasal seth tan..cuma khayalan penulis..
tapi tak mustahil sifat seth tan ada dalam kalangan lelaki zaman sekarang.. ;)
saya kata begini sebab saya dah jumpa lelaki not player..but honesty.. =)
heee..sekadar pendapat..

windu kat entry merapu cik aish.. ngeeeee~

yup ur rite.. lelaki klu blom dpt sume bleh buat.. tp klu dh dpt phm2 sndri la cmner.. hehehehe..

pling benci lelaki yg berpunya ngaku single.. atia anti giler2 mereka nie.. huahuahua..

hot gitu..
nice dear! ;)
of coz jia skong cik aish sbb jia kan pmpuan.. ngee

@Abang Stalker hehe..gelak tandanya apa tu?setuju?

@qucachahir hehe yup...maybe tak semua..haaa yg pasal seth tan tu, yup totally agreed...just a character..jarang jumpa mcm tu..

@gadis melayu yup...aish br jumpa spesis tu...bertunang ngaku single..uhuhuh

nak komen ke idadiskriminasi ni.. rase nye zaman sekarang laki pompuan sume same je.. yang penting hati.. =)

hahaha..setuju 50%,sy seth tan. :P

perkara wajib bagi lelaki (perempuan, rokok, duit) that's why lah ramai yang jadi player. plus, dorang kan ada satu nafsu je. so nafsu dorang just tertumpu dekat perempuan. beza macam kita-kita ni, ada 9 nafsu. banyak lagi benda lain yang kita bernafsu selain layan laki2 ni. daripada layan laki, baik layan baju dekat times square ke. kan best. wehuuu~~ :DD

Back To Top