.

.

CONTEST UPDATE : TOP 10 BLOG PALING COOL

  1. http://durratul-ain.blogspot.com/2011/05/ibu-yang-terbaik.html
  2. http://www.penulissenja.com/2011/04/alahai-perempuan.html 
  3. http://ecadwinkyasha.blogspot.com/2011/04/surat-seorang-menantu-kepada-ibu-mertua.html 
  4. http://www.mohdkhairi.com/2011/02/sesi-fotografi-1-bersama-anis-di-taman.html 
  5. http://miss-dya.blogspot.com/2011/05/apa-faedah-kalau-kita-jadi-sombong.html 
  6. http://taufiqtiramisu.blogspot.com/2011/02/tips-melajukan-blog.html 
  7. http://www.miraedora.com/2010/07/ape-korang-rasa-bila.html 
  8. http://myzziema.blogspot.com/2011/04/if-i-die-tell-my-followers-i-love-them.html 
  9. http://www.lailyqaisyirah.com/ 
  10. http://ibudamia.blogspot.com/2011/02/camne-bole-dapat-tiket-air-asia-murah.html

fuh. akhirnya dapat jugak shortlist kan 10 blog untuk contest ni. mana yang tak terpilih sorry sangat sangat. so mana yang terpilih, korang tunggu dalam minggu depan aku pilih sorang pemenang yang dapat RM50 tu dan 5 blog yang dapat special blog review dari saya! wah saya lak tiba tiba. 
oklah. bye bye :)
18 Komentar untuk "CONTEST UPDATE : TOP 10 BLOG PALING COOL"

congrat's..

and congrat's jugak cik aish bejaya buat short list ni.. :')

wah, tak sangka blog d'ya ade gak..dekat no 5..


thanks cik aish <3

waa..bagus ade shortlist camni..senang nk terjah wt mmber..:)

@Dayana AZ :) duit nuff aritu..alhamdulillah..

@najihah sahami hehe..terjah jgn tak terjah.. sume best

wahh tak sangka terpilih! thanks kak aish :D tak dapat duit pun, kak aish belanja makan lah boleh? haha :P

eh eh..tersenarai lagi.mekaseh :)

Salam. Tahniah tahniah .. buat semua yang berjaya .. :)

MTT tersenarai..Macehhhhh sayangg =..=

Maaf sebab link entri tu dah not found sebab munasabah semua entri dah hilang lepas kejadian blog di deleted dengan kejam oleh blogspot.. :')

Back To Top