.

.

PAKCIK SUKA TENGOK NORA ELENA

Haha. Blog Abang Ben ada cakap pasal lelaki pun kemaruk tengok Nora Elena. ok sekarang aku share jugak benda yang sama. aku memang setuju apa yang abang Ben cakap tu. haha. sebab bapak aku pun tengok Nora Elena. Siap gelak gelak lagi. tahu ah cerita tu romantik. bapak suka ea? haha. 


 hehe..bapak tengok nora elena ye! kusyuk nampak. ngeh ngeh



ni apa kes pulak? Nora Elena kat TV. itu facebook la sayang.


9 Komentar untuk "PAKCIK SUKA TENGOK NORA ELENA"

nora elena best kan kan ??epsd 14 xtgk lagi..huhu...semalam tonton jem..adoi.

abah cik ezy lyn cinta melody..
frust giler nk tgok nora elena xleh..
huhu..
dh bpe ari boikot xtgok nora elena ni..
muahaha

comel je tengok mak abah kite ketawa masa tonton cite ni. hehe.. sweet :)

dak kucing pun duk sibuk nk pesbuk ;D

Alamak,termasuk la baba kesayangan saya!!sebelum jam 7petang dah duduk depan TV...hehehhee

best la citer nie..tapi kene lyn cinta melody dlu..sweet la seth ngan elena

mmg fenomena lah cite tu kan,heheheh amboi2 pakcik.suke eh.hehehe.

meow tu knp?majuk tak de org komen kat wall dye ke?

ahaks. kucing pun layan fb. dasyat :D

dah jadi fenomena skrg ni..

pakat suka drama nora elena

hehe

Back To Top