.

.

BILA PEREMPUAN MENGUAP TAK TUTUP MULUT

Salam to all the cute girls and of course the hensem boy. 


baby menguap dikira kategori comel

ok entry merapu kali ni adalah tentang menguap. mengenangkan aku tengah menaip sambil menguap kali yang ke lapan puloh lapan, aku harap tak berjangkit kat korang. 

apa itu menguap? menurut pakar fisiologi, menguap adalah satu tindak balas badan kita apabila kita mengantuk atau pun ketika kita boring. contohnya dalam kelas. agak agak boring je dengan cikgu tu, kita pun menguap tanda protes. errk. aku bantai je pakar fisiologi tu. but simple as that la ok. 

nikmat nya menguap tu aku rasa tak perlu kot aku nak jelaskan kat sini. ada yang menahan nikmat menguap tu sampai meleleh air mata. bila tanya, "napa kau tiba tiba nangis?" "tak lah aku menguap." ha nampak tak kat situ betapa nikmatnya menguap? 

kalau nak story kisah aku dulu masa kat kolej, memang memalukan diri sendiri ah kan. aku rasa member aku ingat lagi bila aku menguap lupa tutup mulut sampai kan rahang aku tak boleh tutup. agak ngeri di situ. ok. tak payah nak gelak. jadi kat korang padan mukes. so lepas tu tobat nasuha. terus menguap dengan penuh tata susila dan ciri ciri perempuan melayu terakhir. taknak kes lama jadi lagi. gila kau mulut tak boleh tutup? tak dapat bayangkan ah muka time tu macam mana. air liur meleleh ke tepi. yelah mulut tak boleh tutup! sory lah tak senonoh sikit. aku kan mengantuk.

korang mesti tau kan kalau baby menguap, mak mak kita mesti tutup dengan jari telunjuk lepas tu letak jari tu kat dahi baby tu. nampak sweet kan? memang sejak kita baby baby lagi menguap mesti tutup mulut. dari sudut pandangan islam, memang kita kena tutup mulut bila kita menguap. ni nak mengelakkan dari syaitan panggil geng geng dia masuk dalam badan kita melalui rongga mulut yang terbukak tu dan buat parti liar.

kalau syaitan masuk badan kita, korang paham paham sendiri lah mesti lepas tu perangai pun macam setan. 


korang bayangkan pakwe korang menguap macam ni. ada rasa nak campak mercun padi tak?

moralnya di sini, bila menguap tutuplah mulut. kalau lelaki tu aku tak kisah sangat. tapi yang perempuan ni. all the gediks girls ni pehlis okay menguap  tu tutuplah mulut. bayangkan eh muka cun tapi menguap sebesar besar alam siap keluar bunyi huuwaargghhh lagi. mak mertua dengar lari kedek kedek okay!

memang benda ni remeh. budak darjah satu pun tahu menguap mesti tutup mulut. tapi kadang kadang bila masing masing dah besar panjang ni, cepat lupa ilmu di dada tu. tu pasal la aku nampak sorang awek ni dalam kereta tadi menguap selahap lahapnya. nak snap gambar tak sampai hati. 

ok girls! take note ye! bye.


14 Komentar untuk "BILA PEREMPUAN MENGUAP TAK TUTUP MULUT"

aaauuuummmm..ini menguap ke mengaum?..

kdg2 klu lecturer mengaja best pown klu nk mnguap tue mnguap jgk.. huhuhu..^_^

pnh dgr pasal menguap smpai xleh tutup mulut.. ngeri jugak ble dgr.. x sgke cik aish pnh kena.. x dpt nk byg cmner..

cik aish, berjangkit dah ni.. ;O
selain menguap, menguyah tak tutup mulut lg satu yg kerap terjadi dalam klgn kita di malaysia ;(

alamak..selalu buat begitu..hehe

hahaha..kalau time ceramah memang suka tutup mulut. sebab dh tau mnguap limaratuslapanpuluhkali. hahahaa

hahaha camne sampai rahang tak boleh tutup?? haha. opps tergelak pulak. hehe :) ziema pling tak suka org menguap tak tutup mulut. buruk beno muka T__T

@gadis melayu hehe..penah..suspen..muka pucat...smpi member2 pun suspen..last2 suma bantai gelak..hantu btul.

@amna mengunyah tak ttp mulut? mcm kambing jek

@.m y z. haha ..ntah la..dulu masa kat kolej, time study mmg ngntuk gile..smpi menguap tk ingt dunia..haish..amik pengajaran di situ.huhuhuh

haha ..
pg td otw to opis tgok ade awek cun tesenggok2 dalam kreta ..
bf dia tgok je kt sblah ...

Back To Top