.

.

ANON BAKAL HACK WEBSITE KERAJAAN MALAYSIA?

klik untuk tumbesaran atau 
korang boleh pergi sendiri kat group ni.
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_167129986683309&view=permalink&id=167421779987463

ada yang mempertikaikan keputusan kerajaan memblock 10 website tertentu tapi website website porno tidak pula diblock. sekarang ni ramai dah yang mengeluh sebab streamix block semua filesharing. akibatnya, 'operation malaysia' dari hackers hackers dah bermula..

 Hacker group to attack M'sian Govt portal (update)
PETALING JAYA: A hacker group has threatened to attack the www.malaysia.gov.my website. The group, which calls itself Anonymous, said it will launch the attack at 7.30pm GMT on Wednesday (3.30am Thursday Malaysian time) and has named it “Operation Malaysia.”

No other details were available at this time. It is also not known why Anonymous has targeted the Malaysian website.

nak tahu lagi?

baca selanjutnya dekat SINI

hm macam macam teknologi sekarang. kalau nak block pun, jangan sebarangan block. agak agak ah. website porn tu pegi block dulu okay! tak ke menyusahkan aku nak download tu ini dah tak boleh sekarang?

aku baru lepas tengok KL Gangster ni. so mood pun dah macam gangster. ahaks. maunya tak marah? camne aku nak download lagu, download movie semua tu? nak harap aku beli cd orginal memang susah sikit ah kan. hai dunia dunia.

takde lagi yang free sekarang ni

LATEST! ANTARA WEBSITE YANG KENA HACK!
http://politeknik.gov.my/index.php
19 Komentar untuk "ANON BAKAL HACK WEBSITE KERAJAAN MALAYSIA?"

naseb le kite x bole nk donlod donlod lg. wooohooohoooo

website mana yang dah kena block sis? 4shared semua tu dah takde lah? T__T

nasib baik 4shared still boleh guna lagi :)

alaaaa..tak best la macam nie ;(

Gov x ptt la block 10 website tp x website porno x plk diorg block.cmni ke nk malaysia membangun?da la skrg perah duit rakyat.tlg rakyat negara lain tp rakyat negara sdri ditindas.ini ke nm nya rakyat didahulukn?puiii,....

mmg gilalah diaorg nieh...pegi block web pron ler lg bagus....

pakcik tak kisah website govermenent kena hack asalkan blog cik aish tak kena hack...hehe

betul jugak..website porn xnak pulak dia block..geram!

blakepaghe, kita serupa! :D suka hati diaorg la asalkan blog cabuk slw tak kena hack skali.

@☺MissNJZ☺ boleh lg...kt leh unblock website tu. hahahaha

@.m y z. haha aish pun download trhu 4shared je..syyyyy alamak tercakap lak kat cni.skmm nampak nnt susah kt

@Abang Stalker hehe..jgn la anti kerajaan bro.. biasalah tu dalam 10 ada 5 yang tak betul..hehe

@beautiful_rose tu la..takde la kt tgk kan kan kan.hahha

@nanad yup..ada yg da block da yg lum

@salwaismail klu blog kt ni pun kena block, kt bakor je skmm..haha

3:30am Worldtime waktu Malaysia

I'm waiting since 3:30am still nothing going on.

Portal Kerajaan Malaysia - myGovernment
http://www.malaysia.gov.my

3:30am Worldtime waktu Malaysia

I'm waiting since 3:30am still nothing going on.

Portal Kerajaan Malaysia - myGovernment
http://www.malaysia.gov.my

Back To Top