ANON BAKAL HACK WEBSITE KERAJAAN MALAYSIA?

Tags

klik untuk tumbesaran atau 
korang boleh pergi sendiri kat group ni.
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_167129986683309&view=permalink&id=167421779987463

ada yang mempertikaikan keputusan kerajaan memblock 10 website tertentu tapi website website porno tidak pula diblock. sekarang ni ramai dah yang mengeluh sebab streamix block semua filesharing. akibatnya, 'operation malaysia' dari hackers hackers dah bermula..

 Hacker group to attack M'sian Govt portal (update)
PETALING JAYA: A hacker group has threatened to attack the www.malaysia.gov.my website. The group, which calls itself Anonymous, said it will launch the attack at 7.30pm GMT on Wednesday (3.30am Thursday Malaysian time) and has named it “Operation Malaysia.”

No other details were available at this time. It is also not known why Anonymous has targeted the Malaysian website.

nak tahu lagi?

baca selanjutnya dekat SINI

hm macam macam teknologi sekarang. kalau nak block pun, jangan sebarangan block. agak agak ah. website porn tu pegi block dulu okay! tak ke menyusahkan aku nak download tu ini dah tak boleh sekarang?

aku baru lepas tengok KL Gangster ni. so mood pun dah macam gangster. ahaks. maunya tak marah? camne aku nak download lagu, download movie semua tu? nak harap aku beli cd orginal memang susah sikit ah kan. hai dunia dunia.

takde lagi yang free sekarang ni

LATEST! ANTARA WEBSITE YANG KENA HACK!
http://politeknik.gov.my/index.php

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :