BERGER IJAN PALING BEST KAT SEREMBAN!

Tags

kali ni aku berbaik hati nak tolong promotekan satu warung berger yang serius paling sedap pernah aku makan. kalah berger mcd ooh. kan aku pernah story kat SINI dulu pasal kenapa orang suka makan kat kedai mamak. salah satunya sebab environment dia best. nak lepak lama mana pun tak kisah even kau minum segelas air je. 

so warung ni pun tak terkecuali. aku selalu buat meeting sambil bergosip gosipan kat sini je. eh terkantoi lak suka bergosip. tapi Berger ijan ni melayu okay. cuma dia combine dengan restoran mamak. 


masuk paper tu berger ijan ni..

aku salute la dengan berger ijan ni sebab dulu, dia cuma berniaga tepi jalan je macam brader brader berger yang lain. lepas tu Majlis Perbandaran selalu gak ah robohkan gerai dia sebab mungkin takde permit ke hape ke kan..biasa ah budak bujang nak mula meniaga. tapi gigih gak ah dorang lama lama, boleh bukak restoran. 


berger dia series sedap. aku tak tipu. korang kalau datang seremban, bagitahu aku, aku boleh tunjuk jalan kat korang. hahaha. berger ijan ni yang aku suka, gerai dia bersih, berger dia tak kedekut sayur, tak kedekut mayonis, pendek cerita bila kau makan je berger ni, sampai malam kau kenyang. pastu korang boleh request letak cheese ataupun sos blackpaper. walawehh meleleh air liur aku.

nah terjah sini.
408 Jalan Cenderawasih 2,
Taman Paroi Jaya,
70400 Seremban, Negeri Sembilan.
alahai 5 minit je dari rumah aku..ops 
 
P/s : agak agak lepas tolong promote ni, abang ijan boleh bagi aku berger free tak? kekekeke..

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :