.

.

BERGER IJAN PALING BEST KAT SEREMBAN!

kali ni aku berbaik hati nak tolong promotekan satu warung berger yang serius paling sedap pernah aku makan. kalah berger mcd ooh. kan aku pernah story kat SINI dulu pasal kenapa orang suka makan kat kedai mamak. salah satunya sebab environment dia best. nak lepak lama mana pun tak kisah even kau minum segelas air je. 

so warung ni pun tak terkecuali. aku selalu buat meeting sambil bergosip gosipan kat sini je. eh terkantoi lak suka bergosip. tapi Berger ijan ni melayu okay. cuma dia combine dengan restoran mamak. 


masuk paper tu berger ijan ni..

aku salute la dengan berger ijan ni sebab dulu, dia cuma berniaga tepi jalan je macam brader brader berger yang lain. lepas tu Majlis Perbandaran selalu gak ah robohkan gerai dia sebab mungkin takde permit ke hape ke kan..biasa ah budak bujang nak mula meniaga. tapi gigih gak ah dorang lama lama, boleh bukak restoran. 


berger dia series sedap. aku tak tipu. korang kalau datang seremban, bagitahu aku, aku boleh tunjuk jalan kat korang. hahaha. berger ijan ni yang aku suka, gerai dia bersih, berger dia tak kedekut sayur, tak kedekut mayonis, pendek cerita bila kau makan je berger ni, sampai malam kau kenyang. pastu korang boleh request letak cheese ataupun sos blackpaper. walawehh meleleh air liur aku.

nah terjah sini.
408 Jalan Cenderawasih 2,
Taman Paroi Jaya,
70400 Seremban, Negeri Sembilan.
alahai 5 minit je dari rumah aku..ops 
 
P/s : agak agak lepas tolong promote ni, abang ijan boleh bagi aku berger free tak? kekekeke..
25 Komentar untuk "BERGER IJAN PALING BEST KAT SEREMBAN!"

pergh..dah macam restoran bagai. memang terbaik ah eh. teringin nak rasa, aish tlg poskan boleh? seremban jauh r ngan ganu...:(

ohh cik aish org seremban rupenya. nnt kalau pergi sane, boleh singgah sini.. :)

ngehh. ramai jugak kawan kawan cakap psl burger ijan ni. femes jugak ehh. huaa.

@najihah sahami boleh poskan..tp aish risau posmen yg mkn,.,hahahah

@Fazil Hamid erk..yela tu..dtg la raya ye.. haha

@Marya Hana aah den org seremban..:p hhehe sggah sini tau..mmg best..

ala nammo mkn burger,nt tak muat dresss.

sedap nyer...rse nak g sekarang..nsib baik umah jauh kat johor..heheh

bila kak aish nak belanja ni??? wink wink. alang2 dah promote tu, apa kata belanja ziema terus je. hahah :PP

meniaga tak kedekut, murah hati, bagi tip top service kat customer mmg boleh tahan lama. bagus

nak g malam nih la cik aish..
leh tolong bawak kan x
ehehehee

susah nak cari burger yang sedap zaman sekarang ni..huaaaa saya suka oblongeeeee

@rara pinkmafia alololo suka pakai dress ea..sweetnya..

@.m y z. hahaha... boleh je...order saja!!! kekekeke

@hidheryusof hehehe...dah pergi da kan? baik kan sy sbb bwk awk td?? ahks..

i noe dis place...slalu mkn tym skola dl..oopss..tumpang lalu ye ci aish..tgk post bege ijan ne cant resist nak comment..hehe..

serious ni kak aish nak belanja???! *gosok mata kejap* haha. nak 20! hahaha :PP

cik aish !!! nisa org seremban laaaa..mmg TERBAIK pon burger ijan ni..roti john dieowang pon sedap gak..nyum nyum nyum..hehe

@Anonymous hehe best tp quite expensive gak..

@.m y z.heh heh boleh je..mai la seremban..leh aish banje!

@nysa waa nysa org seremban gak ke? leh la jumpa!!

Back To Top