.

.

EH MACAM PERNAH TENGOK ENTRY AISH SEBELUM NI, TAPI DI MANA YE?

Salam my dear frends!
Malam tadi sorry la sebab bernafsu untuk menjadi notty dengan mengpublishkan entry yang ala ala seram juon (nak baca klik sini) tapi tak seram pun! saja nak kenakan korang yang comel comel ala ala baca sambil tekup muka dengan bantal. huh penakut. haha. aku pun sama. malam tadi pukul 3 pagi (malam ke?) aku nak balas balik komen komen korang, aku bukak la blog aku. Astagfirullahalazim, aku balik yang terkejut tengok gambar hiasan dekat entry tu. keh keh keh. damn!

so aku ada la dapat satu komen ni. 

sekarang aku nak berterus terang kat sini. sebenarnya entry MISTERI JALAN SHORTCUT tu aku hasilkan tahun lepas tak silap. masa tu aku punya lah bersemangat membara nak bagi orang baca entry tu. tapi masa tu takde yang sudi nak masuk blog aku. kehkeh. komen pun secoet je. cis. target tak mencapai sasaran. 

aku pun delete entry tu, aku repost balik tapi aku edit edit lagi la sebab penulisan tahun lepas agak tragis untuk dibaca. maka terhasil lah entry tu malam tadi. sebab tu la kot Atiqah tu kata macam pernah nampak entry tu. hey you baca blog i sejak tahun lepas ke? haha. tenkiu tenkiu. wah yo yo o kejap.


P/S : yes berjaya mengcantikkan komen box. cantek ke? keke
28 Komentar untuk "EH MACAM PERNAH TENGOK ENTRY AISH SEBELUM NI, TAPI DI MANA YE?"

cik ezy xtau pape..
sbb xbace entry tu..
ai ni penakot..
walaupon cite tu lawak ke xseram ke, tgok gmbr je tros tutop.. sbb takot sgt..
haha

hahaha..pandai gk eh wt camtu..:)

@Cik Ezy cik ezy, klu awk baca, awk maybe ingt2 lupa ..awk pernah komen entry tu thn lepas.. haha..

@najihah sahami haha..tu la..macam2 perangai belog cik aish ni kan..kekeke

apasal ps x de lam bloglist nih .. adehhhhhhhhhhh

btw .. cntik la blog makcik

@waN Mohd Salim daahh...dah masukkan da..bloglist lum siap sepenuhnya semalam..hehe.. ala jeles header ps..:(

haha ziema pun pernah buat mcm tu jugak. deleta lepas tu repost. masa tu takde orang baca kot. hahah.

hehe bole pulak mcm tu ye cik aishh...

hehe kelakar la cik aish ni.. tak pe, tak pe, saye pun lum jugak bace yg dh bace tu mknenye dia betol2 setia dengan cik aish..:)

@.m y z. aiyak..ziema kt mmg sejiwa la..hahaha

@khadijah hehe dunno la..:p terharu gak nih..eheh

aaa, repost entry lama. rase mcm dapat idea lah, nnt i pon nak geledah entry lame, maybe boleh dikongsi kan..

entry malam td tu gamba 1st tu aiyoooooooo!!!

@Marya Hana hehe..tu la..tips nih.hahahah...sebab entry2 lama tu kdg2 penulisan dia agak memalukan bila baca..so kita bg nafas baru skit la..hehe

yg lme dr tu?haha.sila jgn publish.myb akn menguriskn luka yg lme. :)

@Abang Stalker hehe tk mungkin akan letak lagi entry mcm tu dlm blog ni..;p

shout box is pink memang cantek lol

ooo ada cite antu ek mlm td..tk on9 la mlm td tk tau...kih kih kih

@Andrik McVean shout box ke komen box? hehe..tengs..ala..pink ala kadar je ni..nak buat canggih2 tak pandai :)

@ArulchelseA haha cite antu yang tak berapa nak seram...klu berani baca la! kekeke

kalo dah habis idea , memang best jugak la repost balik entri2 lama yang tidak mendapat sambutan dulu. hahaha

hahah..widad masa taun lepas tak tubuhkan lagi blog ni..tu yg tak tau pe22...tapi bca tu memang seram la.

@paan haaa sedey je baca...kurang mendapat sambutan.hahaha

@WidadCutieyGirlZ StorY hehe yeke..ish manede seram la widad..ahaks..

Aikk, jadi lawak..? Kena baca ni pos tu, hua3.. XD

Jom Baca: ANGRY BIRDS PUN SOKONG BERSIH 2.0?

@samizul.net haha takde la lawak pun..haiyo..ahaks

Back To Top