EH MACAM PERNAH TENGOK ENTRY AISH SEBELUM NI, TAPI DI MANA YE?

Tags

Salam my dear frends!
Malam tadi sorry la sebab bernafsu untuk menjadi notty dengan mengpublishkan entry yang ala ala seram juon (nak baca klik sini) tapi tak seram pun! saja nak kenakan korang yang comel comel ala ala baca sambil tekup muka dengan bantal. huh penakut. haha. aku pun sama. malam tadi pukul 3 pagi (malam ke?) aku nak balas balik komen komen korang, aku bukak la blog aku. Astagfirullahalazim, aku balik yang terkejut tengok gambar hiasan dekat entry tu. keh keh keh. damn!

so aku ada la dapat satu komen ni. 

sekarang aku nak berterus terang kat sini. sebenarnya entry MISTERI JALAN SHORTCUT tu aku hasilkan tahun lepas tak silap. masa tu aku punya lah bersemangat membara nak bagi orang baca entry tu. tapi masa tu takde yang sudi nak masuk blog aku. kehkeh. komen pun secoet je. cis. target tak mencapai sasaran. 

aku pun delete entry tu, aku repost balik tapi aku edit edit lagi la sebab penulisan tahun lepas agak tragis untuk dibaca. maka terhasil lah entry tu malam tadi. sebab tu la kot Atiqah tu kata macam pernah nampak entry tu. hey you baca blog i sejak tahun lepas ke? haha. tenkiu tenkiu. wah yo yo o kejap.


P/S : yes berjaya mengcantikkan komen box. cantek ke? keke

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :