A COUPLE OF GAY : MERAJUK DAN MEMUJUK

Tags

Salam to all straight girls and straight boys

 you merajuk ke baby?

Sebenarnya aku tengah bayangkan macam mana a couple of gay merajuk lepas tu partner dia datang memujuk. korang geli tak? camne la rupanya kan. dua dua suara garau. dua dua macho. tapi alahai, merajuk pulak. aku tak boleh bayangkan. erk.

aku tak faham kenapa perlu jadi gay. kau ada aku pun ada. haha. tak adventure betul ah. nak cerita bab hukum hakam tu, sah sah lah tuhan benci hubungan sejenis ni. hm so now aku cuma nak bayangkan drama dorang kalau merajuk dengan partner masing masing. eeei 

ada pepatah mengatakan "kami gay kami okay" tapi korang yang guna istilah ni sedar tak, kitorang ni yang tengok korang ni berdarah mata! kami tak okay!

so kepada lelaki di luar sana. di sini saya nak menyeru kepada semua belia belia hensem di malaysia ni, hentikanlah niat korang nak jadi gay. buanglah sifat kegayan korang tu. hargailah anak anak gadis di luar sana yang masih belum berpunya. mereka memerlukan anda. bukan gay. 

sekian. terima kasih. 


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :