.

.

A COUPLE OF GAY : MERAJUK DAN MEMUJUK

Salam to all straight girls and straight boys

 you merajuk ke baby?

Sebenarnya aku tengah bayangkan macam mana a couple of gay merajuk lepas tu partner dia datang memujuk. korang geli tak? camne la rupanya kan. dua dua suara garau. dua dua macho. tapi alahai, merajuk pulak. aku tak boleh bayangkan. erk.

aku tak faham kenapa perlu jadi gay. kau ada aku pun ada. haha. tak adventure betul ah. nak cerita bab hukum hakam tu, sah sah lah tuhan benci hubungan sejenis ni. hm so now aku cuma nak bayangkan drama dorang kalau merajuk dengan partner masing masing. eeei 

ada pepatah mengatakan "kami gay kami okay" tapi korang yang guna istilah ni sedar tak, kitorang ni yang tengok korang ni berdarah mata! kami tak okay!

so kepada lelaki di luar sana. di sini saya nak menyeru kepada semua belia belia hensem di malaysia ni, hentikanlah niat korang nak jadi gay. buanglah sifat kegayan korang tu. hargailah anak anak gadis di luar sana yang masih belum berpunya. mereka memerlukan anda. bukan gay. 

sekian. terima kasih. 


37 Komentar untuk "A COUPLE OF GAY : MERAJUK DAN MEMUJUK"

Gile geli . *meremang bulu roma bila bayangkan

heee..meremang bulu hidung..
btw, suka part " hargailah anak anak gadis di luar sana yang masih belum berpunya. mereka memerlukan anda. bukan gay.".
hehe
jemput singgah blog saya.

fuhh nasib baik tak terlintas lagi nak jadi gay dalam fikiran ..hahaha :p

Eee...geli lah...meremang bulu roma ...

AADG (ada apa dgn gay)...mcm cerite AADC..hehehehe...

pompuan lg ramai dr laki..
tp masih wujud golongan gay..
kn kn kn..

ewww, tolong lah mamat gay oi, sedaq diri! huhu, btw, good entri jugak lah! ;)


singgah blog saya ->

jom singgah!usha si kembar! singing twiniies-> ATIKAH & ATIRAH !

@Syazwan meremang bulu idung tu caner? tak dpt bygkan.hahaha

adoi gelii, cne la ad pujuk2 plak.. erkk.
wanita memerlukan lelaki sejati. hargailah wanita ;) hehe,

@Cik Ezy tu la...sian la kt kaum2 perempuan ni ha..haha

Oh NO!!!
Geli pulak bila bayangkan!!!hhuhuhu..

@Dayana AZ ye! dan kami tak mahukan gay atau pun bekas gay! hahah

aish,geli ohhh.eeeuuuwwwww tak kuasa i.

eiuuu.. xsanggup eden nak bayang huhu..




jom kenal rosalinda >>

betul sangat tu. dia rasa okay, tapi yang tengok boleh muntah hijau.. uhh..

ada tak sesiapa yang nak kat saya sebelum saya jadi gay? HAHAHAHAHAHA..

@ASaDa RyutaRo hahaha ayat sgt marketing tau! ramai oh yang nak. haha

@rara pinkmafia haha tu dah nyah dah tu..gay ni macho tau! sgt urban

aiyoo gelinyaa HAHA! selekeh ek . gay?? euwww

geli..geli..suami saya pun ada banyak pengalaman dingorat gay..

eeeeuuuwww..uwek..
sy suka 'kau ada aku pown ada'
pelikkan golongan camnih..

ade sy baca..klau luar negara la..gay ni jd lpas diorg bosan utk seks yg normal..tu yg cari cara lain utk dptkan seks yg ganas..huhu

@Ummu
ahaks...gay selekeh ? dorang macho tau.haha

@hidheryusof haha geli konon...ingt ye..jgn cuba2 jd gay okay!

@Anonymous ha seyes? tatau la..ishh dorang ni..gila.haha

hehehee. geli gelemannn! banyak jejaka kacak jadi gay. ishh. eyfa kan ada. kenapa lah nak jd gay? ahhaa

tak boleh bayangkan sebab geli sangat! :O hoho

tahu tak ape , ntah pape ntah gay ni kan :)

dah lah lelaki dah nak pupus kat muka bumi ni. jadi gay pulak. kasihanilah pompuan2 kat luar sana. sebab tak cukup laki kat dunia ni, ada lah kes terpaksa berkongsi kasih lah, apalah. alahai~

geli gilaaa tengok gambar tu T__T

Back To Top