NAFSU MENGUPDATE BLOGLIST SUDAH MARIII..

Tags


gaya bernafsu? tah. haha 


tahu tak korang betapa tak logiknya untuk sumbat semua blog yang aku follow dekat dalam bloglist? kadang kadang jadi hang sebab terlalu lama. so perlu ke aku memilih blog apa yang aku nak untuk ada dalam bloglist aku ni? ha perlu ke? jawab jawab!

perlu. 

sebab aku rasa aku nak masukkan blog feveret dalam bloglist ni. blog feveret maknanya, blog tu selalu update (aku suka terjah blogger yang rajin update!) lepas tu blog tu mesra alam dengan blogger lain (yang sombong, taknak kawan! haha gurau je) lepas tu blog tu banyak info dan tutorial (so nanti benefitnya kat korang jugak) lepas tu blog tu mestilah tak macam hidup segan mati tak mahu. ok tu kategori blog feveret aku. 

oo pilih bulu jugak kau kan aish?

ye bagi aku tak salah nak memilih. sebab aku nak blog blog yang jadi feveret aku ni, akan bagi benefit jugak dekat readers yang masuk belog cik aish. kalau tak nak baca entry, at least dorang boleh cari blog blog lain yang lagi best yang aku da shortlist kan dekat bloglist ni. 

bak kata orang, bila tetamu datang rumah kita, kita layan dia baik baik (so make sure hasilkan entry yang sebaik mungkin) lepas tu kita bagi dia jamu makanan yang sedap sedap (blog blog lain yang best tu la apa lagi!) 



Bloglist means that kita akan show off our favourite blog! :p

seyes, aku kalau masuk satu satu blog tu, especially blog yang best, aku akan tengok bloglist dia. sebab aku nak cari lagi blog lain yang best best macam blog dia. so memang tak menghampakan. tuan blog tu memang shortlist kan blog yang terbaik dekat bloglist dia. so thanks a lot! you best bro..

lain blogger lain cara. aite? 


ok jom kita update! bila siap tatau la. :p Oh ye, siapa siapa yang baik hati letak belog cik aish dalam bloglist you all, gtau ea, so that aish pun akan letak blog you all jugak.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :