.

.

NAFSU MENGUPDATE BLOGLIST SUDAH MARIII..


gaya bernafsu? tah. haha 


tahu tak korang betapa tak logiknya untuk sumbat semua blog yang aku follow dekat dalam bloglist? kadang kadang jadi hang sebab terlalu lama. so perlu ke aku memilih blog apa yang aku nak untuk ada dalam bloglist aku ni? ha perlu ke? jawab jawab!

perlu. 

sebab aku rasa aku nak masukkan blog feveret dalam bloglist ni. blog feveret maknanya, blog tu selalu update (aku suka terjah blogger yang rajin update!) lepas tu blog tu mesra alam dengan blogger lain (yang sombong, taknak kawan! haha gurau je) lepas tu blog tu banyak info dan tutorial (so nanti benefitnya kat korang jugak) lepas tu blog tu mestilah tak macam hidup segan mati tak mahu. ok tu kategori blog feveret aku. 

oo pilih bulu jugak kau kan aish?

ye bagi aku tak salah nak memilih. sebab aku nak blog blog yang jadi feveret aku ni, akan bagi benefit jugak dekat readers yang masuk belog cik aish. kalau tak nak baca entry, at least dorang boleh cari blog blog lain yang lagi best yang aku da shortlist kan dekat bloglist ni. 

bak kata orang, bila tetamu datang rumah kita, kita layan dia baik baik (so make sure hasilkan entry yang sebaik mungkin) lepas tu kita bagi dia jamu makanan yang sedap sedap (blog blog lain yang best tu la apa lagi!) 



Bloglist means that kita akan show off our favourite blog! :p

seyes, aku kalau masuk satu satu blog tu, especially blog yang best, aku akan tengok bloglist dia. sebab aku nak cari lagi blog lain yang best best macam blog dia. so memang tak menghampakan. tuan blog tu memang shortlist kan blog yang terbaik dekat bloglist dia. so thanks a lot! you best bro..

lain blogger lain cara. aite? 


ok jom kita update! bila siap tatau la. :p Oh ye, siapa siapa yang baik hati letak belog cik aish dalam bloglist you all, gtau ea, so that aish pun akan letak blog you all jugak.
25 Komentar untuk "NAFSU MENGUPDATE BLOGLIST SUDAH MARIII.."

kita senarai 25 yg rajin sangat update blog mereka..blog feveret mesti ada n pergi blog orang lain..mesti follow blog yg best..

eyfa selalu masukkan blog yang eyfa suka baca. ehee :)

betul tu kalau pergi blog org mst tgk bloglist blog tu :D

tu gmbr Cik Aish kat salji ke? wahhh, *teruja nihh teringin jgk nk prgi tmpt salji2.. hikhikhik :)

hahah ziema akan letak blog yang selalu dibaca je. sebab ziema tau, takkan terbaca semua punyalah. siyesss.

saye letak blog yg sllu komen kat entry saye je..
haha,,.

@Atiqah Sa'ahiry aa tu la..baru fair utk dorang kan..

@EYFAalias haa see..btul kan...aish pun sama, aish masuk bloglist nk tgk blog2 lain yg best2..mcm tu gak blog kita, kt kene la buat shortlist utk reader yg dtg n dorang boleh tgk blog2 best tu..:)

@.m y z. yup..tu la..sume org ada cara masing2..tp klu nak sumbat ribu2 blog dlm bloglist, rasa tk mampu kot..huhu

@Cik Ezy ahaks..btul2..ala mesti aish tak tersenarai kan..kekekeke

cik aish punya entry membuatkan i pon nak update bloglist i yg dah lame x update tu.. :')

ramai blogger yg blog die dah bersawang, banyak cengkerik kat bloglist i.. semak.. jom update!

blog cik aish ada dlm blogslist saya tau! hahaha

aku tacing kalau sebut pasal mengupdate blog ni.. hahahaha

@Marya Hana haha tu la..jom la kita sama2 update bloglist ea..aish da letak blog marya hana yang masuk megezin tuu dlm bloglist aish..kekeke..nice blog! sukaa

@mary ann ;) hoho thanks..aish da letak blog u dlm bloglist aish da :) tengs for remind me dear :)

pergh..gaya,mutu,keunggulan.. :)

sebab banyak sangat blog yang diminat, mmg payah jugak pilih nak letak di bloglist.

nasib baik blog saya ada dalam bloglist cik aish. maksudnya, blog saya bukanlah kategori hidup segan mati tak mahu. hahaha..

walaupun sebenarnya kadang2 jadi sempuuttt bila gejala malas menguasai diri. :P

tenkiu cik aish.. *kenyit mata*

@ASaDa RyutaRohaha...aish bru je update bloglist td..aish mmg suka blog budakmalaysia..hehe..kenyit mata ? aiyakk..;p

heheheh mcm rara gak.rara dh buat satu page baru utk blogger besh je,senang sket.

@rara pinkmafia hehe...yeke..tu la..da nama pun feveret blog kan..takkan nak sumbat sume ye tak..ahaks

aik..ari tuh mcm nmpk blog CB kat bloglist aish.. ilang dah?? ngeee~ :P

@b a m b a m ' s aish da letak da blog bambam..aish masih lg update dr masa ke sms..dunt worry dear :)

Back To Top