.

.

BANYAKNYA ANON KOMEN HARI NI!

Esok dah mula berpuasa. elok lah tu. berat pun tiba tiba dah naik 53 kg! wahai incik lemak. nyah kau dari tubuh ku. T___T ok entry takde kena mengena dengan lemak. aku nak blog pasal anon.


Photobucket

Photobucket

you are most welcome cik anon :)

aiyak..banyak gila anon komen entry aku harini. eh silap. banyak betul entry aku yang anon ni komen. wahai incik anon. nape malu malu nak tunjukkan identiti kamu? kita tak marah la.. kan bulan puasa ni, buat apa nak marah marah kan kan. tapi takpe lah. tak semua anon tu keji. anon yang ni spesis baik. komen pun membina. thanks anon. 

terima lah pantun ni wahai incik anon.

dua tiga kucing berlari
mana nak sama kucing belang
dua tiga duyun anon mari
mana nak sama anon yang ni sorang.

bye.

P/s - siapa blogger made in Seremban? aku, IPAI, dengan Mira Edora nak plan buka puasa sama sama ni..jum jum :) jom anon? eh? hehe
37 Komentar untuk "BANYAKNYA ANON KOMEN HARI NI!"

aisehh..ada pntun tuk cik anon??..sy xde??.. hehe..:P

<-- blogger Nilai leh geng tak?? kekeke

@Dea sbb anon ni special lak rasa..ahaks

hahahahaha sb diaorg malas nak sign in atau x ada blog agaknya,hahahaha

perghh..sweet nya anon ni ek.


rs nya dia x thu nk bt blog,cuma thu nk mengomen je.bg le dia komen asalkn komen yg membina.siap ada anak lg tu "ank2 prmpn aku".

mgkn dia ni ibu..:)eh ntah la..ayah kot.hahaha


slmt puasa!psl gathering tu jp pk2. :D

wahh,, rmainyer sorok dentiti~~ kih3

atia pown termasuk.. hehehe.. famoz jap kt situ.. {perasan} ngeeeee~

bgos anon ni..
sume netry die bace dan komen..
ekeke

hehe,peminat rahsian tu cik Aish :) wewitt

kenape ye mereke sorokkan identiti mereke.. terus menjadi tande tenye..:)

depa malu kot........takut org tau blog depa.....hehehe

nak jadi anon jugak la. boleh dapat pantun....hehe..

dia pembaca kot .. memang takde blog ...

anon cam ni memang baik loh !!!

hehehe tu tandanya belog aish fofular.

@rara pinkmafia takde la rara...biasa2 je..tp tu la..aish suka la komen anon kali ni :p

@iPai aah..jawapan boleh diterima..hehe..

@yana halim nak skng pun boleh yana...

pecah kaca pecah gelas,
terima kasih yana..sayang kamu..

hahaha pantun moden.

@Jasmin Ibrahim hehe nak malu apa lak..haishhh..pelik

@khadijah tu ah..jgn biarkan diri anda dilanda misterrriii

@Miss A peminat ?? ahaha.. terharu.. peminat la sgt kan.. :P

@Ezy Chiaki tu la pasal..terharu pulak..hehe..

@Abang Stalker hehe maybe la...tk kish la..asalkan komen membina..klu komen nak drop org, mmg mengji kesabaran ibu2 mengandung la jwbnya

tkpe.. pk2 dulu ye..

cik aish.. allz.. thanks 4 d compliment. tp aku sgt selesa sbg underdog. pe2pn. 4 those who believe in frenzship, hug me & saluttt.....

@Anonymous hehe its ok...thanks for read..blog yg kuat merapu ni ye.. :)

entah2 anon ni les yang dulu tuh .. OMG (owh menarik gila)

@iPai omg...sampai kew ctu ko pikir kan.. haks haks haks

xpe cik aish. xde hal. adat org meneka. he3....

sape lah anon ni kann. huhuhh.

kalau cik aish tak nak orang komen sebagai anon, dan komen dengan id dorang, disabled la komen utk everyone. buat untuk registered users and yang ada id je. huhu

@Anonymous
see .. anon yang baik pon geng ngan aku kan ? kan?

@iPai.. aku geng dgn semer org. wpn mgkn org tu tanak geng ngan aku. sedeynyer. ceria bro & sis. aku akn sntiasa ada utk yg bek2 sj. i'ALLAH...

hahaha anon ni mesti kak aish kenal kan kan?? :P

Back To Top