CONTEST UPDATE : TOP 6 BLOG PALING COOL

Tags

Hai dear. 

Setelah dikaji kaji dan diseledik latar belakang, hehe, maka nak umumkan 6 blog yang succes! 5 blog dari top 6 ni akan dapat free review selama seminggu, ha baik kan aku tolong promote kan. :p ok lepas tu salah satu dari top 6 ni, akan dapat hadiah RM50. haha..jangan marah tau. aku memang tak suka bagi result cepat cepat. sebab aku susah betul nak pilih ni. semua best best. lagi pun sabar tu kan ke separuh dari iman..:p tahniah eh top 6!

  1. http://ecadwinkyasha.blogspot.com/2011/04/surat-seorang-menantu-kepada-ibu-mertua.html 
  2. http://taufiqtiramisu.blogspot.com/2011/02/tips-melajukan-blog.html 
  3. http://www.miraedora.com/2010/07/ape-korang-rasa-bila.html 
  4. http://myzziema.blogspot.com/2011/04/if-i-die-tell-my-followers-i-love-them.html 
  5. http://www.penulissenja.com/2011/04/alahai-perempuan.html 
  6. http://www.mohdkhairi.com/2011/02/sesi-fotografi-1-bersama-anis-di-taman.html 

agak agaknya siapa la yang pemenangnya ye..hehe.  

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :