.

.

CONTEST UPDATE : TOP 6 BLOG PALING COOL

Hai dear. 

Setelah dikaji kaji dan diseledik latar belakang, hehe, maka nak umumkan 6 blog yang succes! 5 blog dari top 6 ni akan dapat free review selama seminggu, ha baik kan aku tolong promote kan. :p ok lepas tu salah satu dari top 6 ni, akan dapat hadiah RM50. haha..jangan marah tau. aku memang tak suka bagi result cepat cepat. sebab aku susah betul nak pilih ni. semua best best. lagi pun sabar tu kan ke separuh dari iman..:p tahniah eh top 6!

  1. http://ecadwinkyasha.blogspot.com/2011/04/surat-seorang-menantu-kepada-ibu-mertua.html 
  2. http://taufiqtiramisu.blogspot.com/2011/02/tips-melajukan-blog.html 
  3. http://www.miraedora.com/2010/07/ape-korang-rasa-bila.html 
  4. http://myzziema.blogspot.com/2011/04/if-i-die-tell-my-followers-i-love-them.html 
  5. http://www.penulissenja.com/2011/04/alahai-perempuan.html 
  6. http://www.mohdkhairi.com/2011/02/sesi-fotografi-1-bersama-anis-di-taman.html 

agak agaknya siapa la yang pemenangnya ye..hehe.  
23 Komentar untuk "CONTEST UPDATE : TOP 6 BLOG PALING COOL"

wahh wahhh seronoknyaaaa! weee~ kena review pun jadi lah :D

akhirnya saya tak sempat nak join sebab asyik tangguh, tangguh dan tangguh nak buat..

congrats kepada yang terpilih..

sape la yg bertuah tu dpt 50hengget..
hoho

wow....best!!!!

i like no 3 & 4

@.m y z. hehe congratz sis! blog ziema mmg best pun..u deserve it..

@ASaDa RyutaRo hehe takpela..aish pun terlepas nak jadi pengomen tegar blog satu malaysia tu..

@Cik Ezy hehe tu la...tah la..rasa2 cik ezy?

@Idati Malek ooo tu la..best kan blog dorang? hehe

Alaaa..blog D'ya Marshmello tak terpilih...sedihnya...huhu ;(

salam..wahh, blog saya ade kt sini no 6... tenkiu2 (^__^) jempt singgh

http://www.mohdkhairi.com/2011/06/blog-hairiecerulean-tersenarai-dalam.html

DH REPLY DLM ENTRI INI..HEHEHE TENKIU2

HAHA..JUST MENYOKONG AKTIVITI BLOG! HEHEH

saya memg tulis plus gmbo.. bru la nmpk menarik..hehe ..aah memg header bru bg cntik lg blog nih..bru la menarik...hehe

thanks cik aish!

fuuuuuuuuuuuuuuhhh bedebor2 ni

woah..thanks cik aish!! haahahah. hepi bleh tersenarai. thanks2..

p/s: aku baru bleh komen ni. hahaha.

wah seronok yer kalau slumberdek tersenarai dalam top 6 tu.

@D'ya Marshmelloala jgn la sedih...cuba lg ea dear.. :) persaingan la..hehe

@Mohd Khairi Khadzir hehe da jenguk da..tengs sudi buat entry tu

@Cik Miraaku pilih blog ko sbb blog mmg cool pun weh..entry gempak2..

@Taufiq Wr haha..bila ko nak balik dr bertapa ni

@slumberdek hehe sbulan kot kontest ni..tak perasan la tu..hehe

baru berkesempatan nak komen..mekaseh cik aish..masuk juga dalam top6.ingat top10 je..hehehe :)

Back To Top