NAK NAMPAK GOJES DENGAN KASUT TINGGI?

Tags

salam to all beautiful ladies! 
suka pakai kasut tinggi? apa perasaan korang bila pakai kasut tinggi? ada rasa seksi tak? ke seksa? hehe. 

 hows sweet!

I taknak pakai kasut tinggi nanti bila jalan dengan boyfriend, nampak dia pendek pulak. 
I tak suka pakai kasut tinggi sebab nanti nampak tonggek. ish takmau la. 
I pernah pakai kasut tinggi lepas tu terpelecot. so I terus serik. 
  
mesti kita selalu dengar alasan alasan ni kan? sama la. aku pun kadang kadang pernah je terpelecot. masa tu terus buat muka tak bersalah. kalau ada orang lalu kat sebelah buat buat lah jeling konon konon dia yang langgar kita. well tu taktik normal. hehe.

tapi kan honestly la aku tak reti pakai sandal yang nampak sandal. in case kalau nak pergi pasar tani tu of cos la pakai sandal. tapi tak lah flat sangat. kan sekarang ada jual sandal yang tapak tebal tu. so bila pakai stil rasa macam pakai kasut tinggi. walaupun it just ONLY a sandal. sebab bila aku pakai sandal flat, aku rasa ohhh sangat lah katik nya diri ini. dah la katik, renek pula tu. dah macam pokok rendang tak berbuah pulak aku rasa


 gojessss !

sebenarnya bila berkasut tinggi perempuan akan nampak lebih menarik dipandang. dalam diri dia sendiri akan timbul keyakinan yang lebih. tapi tak perlu lah nak pakai heels yang 6 7 inci semata mata nak nampak cantik kan? kot ye pun, jangan lah sampai menanggung kesakitan kak oi.

lagi pun orang pakai kasut tinggi sebab fashion and mostly design kasut tumit tinggi cantik! look gorgeous bila pakai tau! sebab bila pakai, confident level akan tinggi sikit. so kira added point to be more confident. badan akan lebih posture and jalan akan jadi lebih beradab (ye la kalau jalan sepah-sepah confirm jatuh)

tapi nak pakai tengok keadaan juga. tak kan la nak gi pasar pakai jugak kan...well, perempuan tetap perempuan. hehe. 


P/S aish pernah nampak satu girl ni, tudung dah style ala ala hana tajima dah. pakai dress, memang gorgeous la, tapi bila tengok kasut, lor..kasut sport. hehe taste masing masing. apo nak dikato? 

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :