SPECIAL THANKS TO FOLLOWERS BELOG CIK AISH

Tags




Alhamdulillah bila bukak blog hari ni, tau tau followers dah cecah 1500. serius rasa macam nak nangis. happy sesangat tau! tapi ikhlas nak cakap, tanpa follower, blog macam rumah kosong tanpa penghuni je aku rasa. walaupun tak semua follower akan jadi loyal reader kita, but still aku bersyukur sangat sangat. thanks korang. 

dulu masa follower doploh orang, bila masuk je blog yang ramai follower, rasa macam kerdilnya diri ni. nak komen dorang pun rasa segan. rasa macam biar lah jadi silent reader. eh aku pernah buat satu entry tentang bestnya jadi silent reader blog INI dulu. 2 tahun kot jadi silent reader dia. bagi aku, dia blogger hebat!

you know what, sepanjang aku blogging, memang tak pernah lari ah dari komen komen yang beraneka rasa gitu. macam macam ado! aku appreciate sangat pada yang tak jemu jemu komen tiap kali aku buat entry baru. kadang kadang rasa malu sendiri pulak bila aku tak dapat nak komen korang balik. serius aku nak say sorry sangat sangat. 

tak lupa jugak dekat makcik pakcik anon yang still sudi waste your time dengan membaca blog aku ni. kadang kadang komen anon ni memang aku appreciate jugak sebab sometimes dorang buat aku jadi lagi semangat nak improve penulisan aku. improve blog aku. serius nak say thank you kat korang yang pernah jadi anon kat blog ni dulu. till now. hehe

juta juta bintang marii..
 
apa yang aku nak cakap kat sini, aku sayang korang sangat sangat. kadang kadang, korang lagi banyak bagi support dari orang yang dekat dengan aku. well, special thanks for you guys! i'm not perfect. jauh sangat nak jadi someone yang perfect dekat mata korang. tapi aku bersyukur sebab korang masih menerima blog ni seadanya. love you guys. :)

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :