.

.

GIRLS! KENAPA KORANG SOKONG KELANTAN?

ah bising la malam ni dekat rumah. semua nak sorak tengok AF la, tengok bola la.. ops. bola? nak cerita pasal bola la. pasal AF macam boring je kan. alamak, blog pink nak talk pasal bola? tak girly langsung. so abang abang hensem semua tengah kusyuk tengok Kelantan vs Terengganu untuk final piala FA malam ni kan?

 hai guys.

well, dapat mesej dari pakwe i tadi si Aar*n Az*z tadi dia kata tak dapat nak layan borak malam ni sebab nak tengok bola. its ok dear. i faham. guys dengan bola memang tak boleh dipisahkan. ibarat perempuan dengan lipstik. or lips balm. erk. 

status status facebook, ramai girls yang sokong kelantan malam ni. eh termasuk aku. haks. sejak bila ni girls? bukan dulu sokong Negeri Sembilan ke? tahun ni tak kot. sebab Negeri Sembilan main rasuah. so I sokong kelantan ok.

but mostly jawapan yang aku dengar dari all girls yang sokong kelantan, adalah sebab ada apek dalam team kelantan. khairul fahmi! you memang best ah. kerana you, kitorang semua berpaling arah sokong kelantan. and kerana you jugak, tiba tiba kitorang nak tengok bola malam ni. AF takde khairul fahmi so just forget it. haks.

niway, aku bet dengan sorang lelaki ni. dia sokong Terengganu. maybe sebab dia lelaki. and dia lagi tahu siapa yang lagi terer. haks. lelaki sokong team feveret dia bukan sebab player tu siapa. tapi sebab mutu permainan. yela dorang bukan gay, nak sokong kelantan sebab ada apek. 

tu la beza penyokong bola sepak lelaki dan perempuan.


14 Komentar untuk "GIRLS! KENAPA KORANG SOKONG KELANTAN?"

cik ezy sokong ganu!!
hehee..
xmnat sgt KFCM..
gitu2 boleh la..
ekeke

ahahahaha..
sape kalah dia blanje k

saya sokong MU
terkeluar tajuk hehe..langsung tak minat dengan bola....

i sokong kelantan sebab 'dia' orang kelantan!!'Dia' yang suruh i sokong kelantan...hehehhehe :P

hahaha gomo kelate gomo! pemain kelantan banyak jugak yang ziema kenal, tapi pemain ganu haram, sorang pun tak kenal =,=

p/s : spoiled lah tanduk masuk gawang sendiri =,=

saya blogger terengganu. memang sokong ganu a. hehehe

@Cik Ezy Comot hehe tahniah kat ganu menang mlm td.! redhaaa!!!

@hidheryusof ops..yela..sy banje..tp bila nya? haks

@.m y z. hehe ye perempuan sokong sbb player..

@najihah sahami oo mish org ganu ke..okay..hehehe tahniah mng

Back To Top