.

.

AKU TAK PUAS! KAU DAH PUAS?

malam ni aku nak buat satu pengakuan. aku tak pernah rasa puas. susah nak puaskan aku tau tak? korang cepat rasa puas? maaflah aku lambat sikit nak puas. 

aku tak puas make over blog!

korang pikir apa? tolong jangan otak kuning. haha. aku tak tahu lah sejak bila penyakit aku ni menggelodak dalam badan aku. aku memang susah nak puas dengan layout blog aku. tiap minggu ada je benda yang aku tukar. aku suka make over blog. walaupun aku tak sekreatif korang, tapi aku juga punya perasaan. ingin menjadi cantik di mata korang. bukan muka la tapi blog. 

korang tahu tak main koding html tu satu nikmat tak terhingga? dan kita semua akan mencapai klimaksnya setelah berjaya make over blog dengan jayanya. tak percaya? cuba la. 

dengan ini aku mengisytiharkan, aku telah dijangkiti penyakit make over tanpa rasa puas. kepada korang, kalau rasa dah ada penyakit suka make over blog, boleh lah kita sama sama register di mana mana hospital HTML berhampiran.
19 Komentar untuk "AKU TAK PUAS! KAU DAH PUAS?"

koding memening kn kepale..
haha

dah comel la blog sis...simple but gojez..hehehehehe..xpew2..itu stu kreativiti sendirian berhad..hehehhe

hahahaha usah main2 coding .. nnti jahhannam blog cntik makcik

tak payah admitted kat mana-mana hospital la cik aish . dah cun woo !

hahah ziema pun suka sangat duk godek2 HTML tu! tapi kalau asyik godek blog sendiri nanti orang pening. sebab tu ziema offer nak godek blog orang pulak. ngee~

penyakit yang sangat bahaya!hahhahahaa

@♥Lady Ainaa♥ huhu..aish sedey ni sbb browse guna ie mmg berterabur sume

@Hayati Hamzah ntah la..hehehe penyakit ni susah nak diubati wookk

@.m y z. hehe aish tak berani la nak godek blog org...isauu..tp ok la ziema btkan utk dorang..dah tgk da hasilnya mmg tiptop

haha kalau tengah bosan and ada idea berani lah jugak nak design kan. sekarang ziema tengah design blog kakak. nak design puas2 kat situ sebab belum ada orang masuk lagi blog tu. haha.

patotla comey ajer blog cik aish ni..rupanya tuan rumah suka make overyer.. bagus3..nak kna blajar ni..hehe...

hehe..sy pon..tp xmen sgt la ngn koding..suke tukar2 background n kaler2.. hehe

betul2...sgt suka main koding sbb nikmat tidak terhingga..tp kalo dh salah koding, memang terus mereng dibuatnya hehe

penah blaja masa studi dulu je..

jemput join segmen pantun saya.

SEGMEN SIMPLE : PANTUN PUJI DIRI SENDIRI ...

hahaha, saya pun suka main kod itu ini itu ini..

taw xpew...sy pown xpnah puas....huhuhuhuhuhuu

Back To Top