AKU TAK PUAS! KAU DAH PUAS?

Tags

malam ni aku nak buat satu pengakuan. aku tak pernah rasa puas. susah nak puaskan aku tau tak? korang cepat rasa puas? maaflah aku lambat sikit nak puas. 

aku tak puas make over blog!

korang pikir apa? tolong jangan otak kuning. haha. aku tak tahu lah sejak bila penyakit aku ni menggelodak dalam badan aku. aku memang susah nak puas dengan layout blog aku. tiap minggu ada je benda yang aku tukar. aku suka make over blog. walaupun aku tak sekreatif korang, tapi aku juga punya perasaan. ingin menjadi cantik di mata korang. bukan muka la tapi blog. 

korang tahu tak main koding html tu satu nikmat tak terhingga? dan kita semua akan mencapai klimaksnya setelah berjaya make over blog dengan jayanya. tak percaya? cuba la. 

dengan ini aku mengisytiharkan, aku telah dijangkiti penyakit make over tanpa rasa puas. kepada korang, kalau rasa dah ada penyakit suka make over blog, boleh lah kita sama sama register di mana mana hospital HTML berhampiran.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :