.

.

KUMPULAN R2 TAK BERJAYA MASUK FINAL. ASTRO MEMANG BIJAK

kadang kadang aku terpikir apa motif ASTRO masukkan R2? sedangkan R2 tak lah sehebat mana pun. tapi hari ni bila aku tengok Maharaja Lawak yang bersiaran dekat Johor Bharu minggu ni, baru aku perasan. tapi tak tahu lah andaian aku ni. merapu je lebih. cuma tu la yang aku rasa. 

R2 dimasukkan sebab ASTRO taknak kehilangan undi dari fan fan setia Nabil, Jozan, Sepah dan Jambu. ok korang perasan tak hari ni keempat empat team tu dah pun berjaya masuk ke final. pada mulanya Jambu dengan R2 yang tersingkir. tapi juri dah pun gunakan immunity untuk kumpulan Jambu. 

marketing strategy!

yelah cuba korang bayangkan kalau R2 takde, siapa la antara keempat empat faveret team tu yang akan tersingkir? takkan tak ada penyingkiran? mesti ah ada kan. so kalau salah satu feveret team tu tersingkir, hilang ah sikit sumber pendapatan ASTRO dari undian fan fan ni. 

so R2 la yang jadi mangsa. huhu. kasihann..R2 dimasukkan untuk dijadikan modal keluar. yelah. ASTRO sayang kot nak singkirkan salah satu dari empat feveret team tu. setiap team tu menjanjikan sumber uwang yang masyukkk.. hidup ASTRO! bijak bijak..


pst : akhirnya aku mendapat kepuasan yang aku cari! yeehaa
16 Komentar untuk "KUMPULAN R2 TAK BERJAYA MASUK FINAL. ASTRO MEMANG BIJAK"

Memang dah agak dah plan Astro ni. Lebih kurang macam AF.

astro memang pintar..
hahahaha.

sayang kot nak keluarkan keempat2 finalist tu sbb semua best! hee~ tapi astro mmg bijak plan strategi. haha. nasib baik R2 yang masuk haritu, cuba kalau amir yang masuk. mak aih. *pengsan.

haha ! tak pernah undi pun . btw , Tia tak minat sangat R2 . lawak selalu tak menjadik ..

Simpan Kecantikkan Hanya Untuk Suami

betol2..
cian kat r2..
lawak xbest.. ekeke..
lg satu tmbh lg 3mggu 2 nk bg peluang kat r2 wat persmbhan..
astro mmg bijak..
haha

@saya_arief hehe..biasa la tu marketing strategy katenya

@Miss Annaz hehe takpe..bgs gak buat camtu...takde la kuar 4 feveret team tu

@.m y z. hehehe klu amir yg masuk, adusss tak sgup..

@Cik Ezy btul2..yela..nnt sian lak bru mgu ni msuk, mgu dpn da kuar..huhu

ish3...mcm2 dah la sya dengaq pasai astro nie....sya cuma suka oasis ja..hehew..
sudilah datang ke blog sya dan joinlah contest yg sya buat..jom meramaikan contest tersebut..wlupun x menarik mcm contest lain..tpi sya buat hanya untuk mengingatkan kita tntang pengorbanan mak abah...jom join..dan suggest kawan2 :)
http://merentasiman.blogspot.com/2011/06/contest-menyingkap-pengorbanan-mak-dan.html

Back To Top