KUMPULAN R2 TAK BERJAYA MASUK FINAL. ASTRO MEMANG BIJAK

Tags

kadang kadang aku terpikir apa motif ASTRO masukkan R2? sedangkan R2 tak lah sehebat mana pun. tapi hari ni bila aku tengok Maharaja Lawak yang bersiaran dekat Johor Bharu minggu ni, baru aku perasan. tapi tak tahu lah andaian aku ni. merapu je lebih. cuma tu la yang aku rasa. 

R2 dimasukkan sebab ASTRO taknak kehilangan undi dari fan fan setia Nabil, Jozan, Sepah dan Jambu. ok korang perasan tak hari ni keempat empat team tu dah pun berjaya masuk ke final. pada mulanya Jambu dengan R2 yang tersingkir. tapi juri dah pun gunakan immunity untuk kumpulan Jambu. 

marketing strategy!

yelah cuba korang bayangkan kalau R2 takde, siapa la antara keempat empat faveret team tu yang akan tersingkir? takkan tak ada penyingkiran? mesti ah ada kan. so kalau salah satu feveret team tu tersingkir, hilang ah sikit sumber pendapatan ASTRO dari undian fan fan ni. 

so R2 la yang jadi mangsa. huhu. kasihann..R2 dimasukkan untuk dijadikan modal keluar. yelah. ASTRO sayang kot nak singkirkan salah satu dari empat feveret team tu. setiap team tu menjanjikan sumber uwang yang masyukkk.. hidup ASTRO! bijak bijak..


pst : akhirnya aku mendapat kepuasan yang aku cari! yeehaa

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :