.

.

PERLU KE LELAKI PAKAI HAIRBAND?

"boyfrend aku dulu pakai my feveret hairband aku yg lebar ala paris hilton tu. tapi 2 benda je yg aku nampak..."
  • hilang kecomelan hairband aku
  • buruknya bf aku...cam eee x tau nak cakap...dah la bermisai pakai hairband lak 
-situasi member aku-

 kalau muka stok beckham nak pakai hairband, aku relakan.

sebenarnya macam macam trend lelaki sekarang kan? nak kata pandai berfesyen, em tak jugak. ada yang muka hensem pakai apa pun nampak smart. tapi yang muka macam pekerja kontrak binaan tu pun sibuk nak berfesyen, ala aku rasa macam tak kena pulak. ada yang sentap ke? ala weh aku berkongsi pendapat je ni. baik korang baca kat sini dari korang kena kutuk depan depan dengan orang lain. lagi malu kan? 

aku bukan apa. kaum lelaki ni kalau mengumpat perempuan amboi, sesedap ajinamoto. pakai shawl tak kena la tu la ni la. so aku pun rasa macam nak terkutuk kaum lelaki yang pakai hairband ni. haks. marah? ruangan cemuhan disediakan. anon anon aku tak layan ok. 


hensem nya .. ahaaii

bagi aku, tak ada masalah pun lelaki nak pakai cekak rambut @ hairband. kadang kadang dorang pakai sebab nak nampak kemas. maybe rambut panjang sampai tutup mata kan. jalan pun tak nampak. so better pakai hairband. nak potong rambut, macam sayang je kan. yela kawan dah cakap, rambut kau macam Faizal Tahir dow. mau tak sayang nak potong? heks.

actually aku tak pernah pakai cekak rambut. sebab aku memang suka biar anak rambut jatuh tutup dahi. chewah. kat rumah jela..:P tapi masa study dulu aku selalu tegur kawan aku ni, "eh kau ni pakai cekak macam pompuan ah" "ini la gaya mutu keunggulan" jawapan dia buat aku tergelak ada la. mutu apa macam tu? mutusamy?

 err..

tapi aku terpaksa admit ah kalau lelaki tu rambut panjang pastu muka macam Cristiano Ronaldo, memang hensem ah pakai hairband. tapi kalau muka biasa biasa atau muka malay ni, em tak yah la kot nak pakai hairband. aku hempuk kang. 


dah elok sangat lah tu.

bukan apa aku risau je dorang ni, mula mula pakai hairband, sok lusa kang sibuk nak pakai ribbon lak. siap kaler pink lagi. baik cegak dari awal wehh. haha. aku risau dorang gaduh dengan adik adik pompuan kat umah tu rebut ribbon. buruk beno rupanya.


P/s - kepada tuan tuan gambar, harap maaf dipinta. nak buat macam mana dah korang hensem sangat.

31 Komentar untuk "PERLU KE LELAKI PAKAI HAIRBAND?"

kat kolej dulu pun ada gak dak laki yg pakai cekak tuh. agak buruk le jugak. mcm2 le skang ni kan.

latest entry : http://orygantral.blogspot.com/2011/06/pandangan-pertama.html

nasib aku botak ni..kih kih kih

Hahahaha...entry menarik disini... Ketawa berdekah2 bace post ne...huhu

hahahaha.. ada member laki yang suka pakai hairband ni. cool jugak sbnrnya..

kalau rambut panjang, dibiarkan mengerbang.. tak kemas pulak. pakai cekak rambut lah jalan penyelesaian paling senang dan cepat. :D

hahahaha...mish xsuka lelaki pakai hairband. lelaki rmbut pnjang apatah lg.

@Asha hehe tu la..baik lelaki baik perempuan, dua dua jd mngsa fesyen

@ArulchelseA botak? oo patut la dtg nk pjm rambut td. haha

HAHAHAHAHAHAHA.. ENTRY SANGAT LAWAK DI SINI.. PECAH PERUT KALAU BACA LAMA2.. SEKARANG NI RAMAI LELAKI PAKAI MCM TU. CM "PELIK" PULAK..HIHI

@Zyash uish sampai berdekah2 ye..sabar..bwk bertenang. keke

@ASaDa RyutaRo yup...tp tu la..klu rimas np taknak potong? hehe syg la tu

@najihah sahami hehe.. yeke..nape? nampak selekeh ea

gambar 1st tu 'handsome'. kahkahkah! opss kang sentap. hehe.

Seputih Hati Ayah

@Nabila Huda hehehe bwk bertenang..entry ni cuma suka2 je tau. haha jom kita gelak lagi.miahaha jahat laks aku harini

@Miss Y and Her World yezza kalau kena dgn muka, mmg hensem la pakai hairband..

lelaki haram menyerupai wanita.bt apa la simpan rmbut cm prmpn.pndek kn kemas dan hensem wlupn rupa x kacak mn.klu ye pun nk ikut sunah,biar la jaga dgn rapi,tdk trlalu pnjg dan pndek.xperlu cekak..xde sunah bercekak kn..ada ke aish?

boipren saye pkai hairband..
bajet die ensem giler..
haha..
tp skrg die dh matang kot..
dh xpkai hairband..
ekeke

haha, dh ramai dh lelaki guna hairband skrg nii:) tambah2 yg rmbut pjg.. kdgkala nmpak comel:p

@Abang Stalker hehe aah mmg haram pun menyerupai permpuan..

@Cik Ezy huhuh..yeke..maybe dia da matured la tu..

HAHAHAHA yang gambar kedua tu memang hensem sngat nyah oiii. eeei tak berkenan lah cek dgn org pakai pesen lagu ni. laki rambut panjang mmg out of list lah. tak minat! :P

huhuhu.. xcomeyy nyaa.. hahhaha...

kalo rambut pendek kan encem??
xpon..botakk jerr..
halusss.......


new entry : zack zukhairi dah muncul???

@.m y z. hehehe hensem kan...cair tgk.. kekekek

@syud betul2...pendek kan lg kemas..

haha.. bg aku depends on org tu la.. mgkin kalo pkai mase main tu, kire dimaafkan la cam roger federer.. tp kalo muke dh 'ensem sgt' cam kat atas tu, baik xyah kot.. buruk benor upenye..

@budak_baik yup...klu time main bola, mmg logik la nak pakai..haha yg muka atas tu tak bersalah..sian dia.. kekekeke

hahahaha, lwk la gmbr laki yg last skali tu.. muka legend hati cute.. hahaha XD

hensem r model2 dlm entri nihh !!!hahaha :p betol apa cik aish dok perkatakan tuh ,ada sesetengah org nmpk style pakai bnda tuh ,sesuku lagi mcm *pffttt jee ..hekhek :p

*bukan nak mengutuk ,tapi kebenaran ..kadang2 jujur tuh memang menyakitkan hati kan .. :p

kejelitaan milik setiap insan...hehehe...lame dah tak dgr iklan ni..

Back To Top