PERLU KE LELAKI PAKAI HAIRBAND?

"boyfrend aku dulu pakai my feveret hairband aku yg lebar ala paris hilton tu. tapi 2 benda je yg aku nampak..."
  • hilang kecomelan hairband aku
  • buruknya bf aku...cam eee x tau nak cakap...dah la bermisai pakai hairband lak 
-situasi member aku-

 kalau muka stok beckham nak pakai hairband, aku relakan.

sebenarnya macam macam trend lelaki sekarang kan? nak kata pandai berfesyen, em tak jugak. ada yang muka hensem pakai apa pun nampak smart. tapi yang muka macam pekerja kontrak binaan tu pun sibuk nak berfesyen, ala aku rasa macam tak kena pulak. ada yang sentap ke? ala weh aku berkongsi pendapat je ni. baik korang baca kat sini dari korang kena kutuk depan depan dengan orang lain. lagi malu kan? 

aku bukan apa. kaum lelaki ni kalau mengumpat perempuan amboi, sesedap ajinamoto. pakai shawl tak kena la tu la ni la. so aku pun rasa macam nak terkutuk kaum lelaki yang pakai hairband ni. haks. marah? ruangan cemuhan disediakan. anon anon aku tak layan ok. 


hensem nya .. ahaaii

bagi aku, tak ada masalah pun lelaki nak pakai cekak rambut @ hairband. kadang kadang dorang pakai sebab nak nampak kemas. maybe rambut panjang sampai tutup mata kan. jalan pun tak nampak. so better pakai hairband. nak potong rambut, macam sayang je kan. yela kawan dah cakap, rambut kau macam Faizal Tahir dow. mau tak sayang nak potong? heks.

actually aku tak pernah pakai cekak rambut. sebab aku memang suka biar anak rambut jatuh tutup dahi. chewah. kat rumah jela..:P tapi masa study dulu aku selalu tegur kawan aku ni, "eh kau ni pakai cekak macam pompuan ah" "ini la gaya mutu keunggulan" jawapan dia buat aku tergelak ada la. mutu apa macam tu? mutusamy?

 err..

tapi aku terpaksa admit ah kalau lelaki tu rambut panjang pastu muka macam Cristiano Ronaldo, memang hensem ah pakai hairband. tapi kalau muka biasa biasa atau muka malay ni, em tak yah la kot nak pakai hairband. aku hempuk kang. 


dah elok sangat lah tu.

bukan apa aku risau je dorang ni, mula mula pakai hairband, sok lusa kang sibuk nak pakai ribbon lak. siap kaler pink lagi. baik cegak dari awal wehh. haha. aku risau dorang gaduh dengan adik adik pompuan kat umah tu rebut ribbon. buruk beno rupanya.


P/s - kepada tuan tuan gambar, harap maaf dipinta. nak buat macam mana dah korang hensem sangat.

Previous
Next Post »