NORA ELENA : HANYA DRAMA. TAKYAH NAK BERANGAN LEBEY

Tags

Salam all the cute girls and hensem boy. 

sapa la minah ni kan? kehkehkeh

aku rasa aku dah terlalu banyak baca novel. until now. tapi tak sekerap dulu. sebab bagi aku, jalan cerita novel melayu semua sama. well, what do you expect? nak expect Melayu hasilkan novel yang out of box thinking? susah nak cari loh! balik balik isu yang sama. pasal cinta. cinta tak direstui. orang ketiga. penuh dengan emosi dekat tengah tengah part and ending yang boleh kita agak. 

Drama Nora Elena yang tengah hangat macam pisang goreng ni adaptasi dari novel Kasih Yang Suci. I guess ramai yang tengah cari novel ni sebenarnya. tapi banyak tempat dah sold out. kenapa nak sangat baca novel ni? sebab jalan cerita Nora Elena tu buat aku rasa i'm in heaven. walaupun pada hakikinya tak la kan..
 
love! come to mama!

So fenomena Nora Elena ni memang dapat rasa sekarang ni. most of them nak pakwe macam Seth Tan. Semua nak layanan romantik macam Seth Tan bagi kat Nora. hehe. Same with me. tapi aku tak pernah percaya orang macam tu, atau pun situasi macam tu ada in reality. i don't believe it at all! 

tapi aku rasa puas la layan drama ni. even novel sekali pun. enjoy atas setiap penipuan karakter dalam cerita ni. bagi aku, it wont happen. WON'T! aku tak percaya ada lelaki seromantik tu. secaring tu. segigih tu. dan banyak se lagi lah! No! aku tak percaya. 

Tapi aku still enjoy dengan cerita ni. sebab even benda tu tak pernah jadi in realiti, cukuplah sekadar berangan je. hehe.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :