ENTRY GELI TAKYAH LA BACA

Tags

best je tgk korang korang tukar profile picture. letak picture dengan pasangan masing masing. pastu siap tukar nama profile lagi. ada yang gabung gabung nama pakwe makwe lagi. huhuhuh..memang kreatif tahap ketam gua ckp lu.lu sume buat gua teringat la. kalau la aku still dengan dia, aku pon ada nama gabung gak la. haha. saja je kan nak ingat citer lama lagi? gasakla..dah tu yg terlintas di otak aku sekarang ni.

FIRDEAN 

damn it!forget it!

p/s kalau korang perasan la kan, pagi pagi buta je mesti kadang kadang aku update entry jiwang karat macam ni. nak buat camne. pagi pagi kan sunyi. apa kene ngene sunyi dengan cerita lama? teringat la ttuuuuh

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :