.

.

ENTRY GELI TAKYAH LA BACA

best je tgk korang korang tukar profile picture. letak picture dengan pasangan masing masing. pastu siap tukar nama profile lagi. ada yang gabung gabung nama pakwe makwe lagi. huhuhuh..memang kreatif tahap ketam gua ckp lu.lu sume buat gua teringat la. kalau la aku still dengan dia, aku pon ada nama gabung gak la. haha. saja je kan nak ingat citer lama lagi? gasakla..dah tu yg terlintas di otak aku sekarang ni.

FIRDEAN 

damn it!forget it!

p/s kalau korang perasan la kan, pagi pagi buta je mesti kadang kadang aku update entry jiwang karat macam ni. nak buat camne. pagi pagi kan sunyi. apa kene ngene sunyi dengan cerita lama? teringat la ttuuuuh
14 Komentar untuk "ENTRY GELI TAKYAH LA BACA"

FIRDEAN?? hahaha..

zaman gabung2 nama ni, zaman sekolah menengah. lawak pulak diingat balik.

nak teringat takpe, cuma jangan dikenang. bak kata sepah, barang yang lepas jangan dikenang. ngee :D

@ASaDa RyutaRo haha..mmg zmn skolah pun..eh takla..zmn universiti..hahaha..ingat blk mcm tah pape je..eh tp tk kisah la benda tu lawak ke apa ke bila ingt balik, asalkan benda tu sweet memory dlm rship.. well, org becinta mmg akan buat benda bodoh mcm ni..admit it!

Cik Aish + RyutaRo = AishitaRo...hehe

urm biasa la tu cik aish..mood pagi pagi ni lain sikit..hehe..
nisa kat UM laa..kalau kat seremban boleh la jumpe..

@Cik Aish

huhu,kenangan silam kembali menjelma... biase la.. dulu-dlu punye hal..huhu

@Cik Aish
aku ade jugk nama gabung2 ne.member yg reka.pastu heboh satu sekolh.macm siyot je. =.='

wahhh ziema tak penah gabung2 nama. haaha. FIRDEAN? mesti lelaki tu namanya FIRDAUS. err DEAN apo plak? hahah :P

@D'ya Marshmello hehe tau tkpe...jelmaan syaitonniarojim!

@Aezudin ahaks...biasa la tu..zmn zmn sweet

@.m y z. hehe aah tu la nama dia..pandai..dean tu nama aish..nama panggilan

sedapnye nama firdean hehe

wah... cik aish ni karat nyer bleh thn jgk cm mereka2 yg di luar tu ye. hehe.. pe2 pn memories is d bez thing to remember. salut.......

Back To Top