UiTM DIHATIKU! JOM NYANYI RAMAI RAMAI. HAKS

Tags

Kali ni aku nak buat entry pasal tempat aku belajar dulu. korang mesti rasa tempat korang belajar lah yang paling terbaik berbanding universiti lain kan? biasalah tu. kalau bukan kita yang mengagungkan tempat kita belajar, siapa lagi? 

setiap kali aku dengar lagu ni aku rasa nak menangis. masa mula masuk uitm, minggu orientasi, kitorang cuma ada masa satu hari untuk hafal dua dua lagu ni. lepas tu lagu ni macam diabaikan. yela mana ada uitm buat perhimpunan nak nyanyi lagu ni hari hari. 

tapi bila masa konvokesyen, dengan majlis penuh beradat, lepas kita nyanyi lagu ni ramai ramai, bergema dalam dewan, meremang bulu roma. masa tu lah aku appreciate lagu ni. hiks. 

betapa bangganya menjadi seorang pelajar UiTM! UiTM di hatiku! 



UiTM Di Hatiku


Wawasan Setia Warga UiTM


haha. entry INI buat aku gelak je dengan respon korang


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :