AWAT CAMERAMAN DOK SHOT MARKA LAWA JA DALAM MAHARAJA LAWAK SAT TADI?

Tags

Minggu ni maharaja lawak buat dekat utgaha sana. jauh naa.. ceq suka! ok. terbelit pulak aku cakap utara. ok aku nak summarize semua team malam ni. 

JOZAN
lawak biasa biasa je. tak mampu buat aku gelak. 
sebab lawak pasal pondan ni dah biasa sangat. 

NABIL
tak konsisten. kadang kadang best. kadang kadang tak best. 
malam ni hancur. berkerut dahi aku nak fahamkan lawak dia.

R2
tak best. haha.

JAMBU
satu satunya team yang konsisten. team ni memang jambu ar. 
tak pernah failed buat aku gelak. minggu ni lawak dia pasal orang pekak. 
aaaa? ok. best

SEPAH
mungkin dorang dah nampak orang suka lawak melayu yang melayu. 
minggu ni pasal bidan. memang kelas ah sepah. 

ok ang semua perasan dak awat kameraman dok sibuk shot marka marka cun ja dari awai sampai habis ceghita? apa cita?? haha. ceq taw ah marka marka sana suma lawa. hang nakai naaa... sekali ceq putaq pala baru hang taw!

TIBA TIBA CEQ TERINGAT MASA MALAYSIA LAWAN INDONESIA PIALA SUZUKI DULU. KAMERAMAN DUK SIBUK SHOT LUNA MAYA. HAHA
weh aku terbelit lidah ni. tulung!!!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :