.

.

AWAT CAMERAMAN DOK SHOT MARKA LAWA JA DALAM MAHARAJA LAWAK SAT TADI?

Minggu ni maharaja lawak buat dekat utgaha sana. jauh naa.. ceq suka! ok. terbelit pulak aku cakap utara. ok aku nak summarize semua team malam ni. 

JOZAN
lawak biasa biasa je. tak mampu buat aku gelak. 
sebab lawak pasal pondan ni dah biasa sangat. 

NABIL
tak konsisten. kadang kadang best. kadang kadang tak best. 
malam ni hancur. berkerut dahi aku nak fahamkan lawak dia.

R2
tak best. haha.

JAMBU
satu satunya team yang konsisten. team ni memang jambu ar. 
tak pernah failed buat aku gelak. minggu ni lawak dia pasal orang pekak. 
aaaa? ok. best

SEPAH
mungkin dorang dah nampak orang suka lawak melayu yang melayu. 
minggu ni pasal bidan. memang kelas ah sepah. 

ok ang semua perasan dak awat kameraman dok sibuk shot marka marka cun ja dari awai sampai habis ceghita? apa cita?? haha. ceq taw ah marka marka sana suma lawa. hang nakai naaa... sekali ceq putaq pala baru hang taw!

TIBA TIBA CEQ TERINGAT MASA MALAYSIA LAWAN INDONESIA PIALA SUZUKI DULU. KAMERAMAN DUK SIBUK SHOT LUNA MAYA. HAHA
weh aku terbelit lidah ni. tulung!!!
17 Komentar untuk "AWAT CAMERAMAN DOK SHOT MARKA LAWA JA DALAM MAHARAJA LAWAK SAT TADI?"

sepahh paling bestt... hihi.. gelak xhengatt...

cameraman miang nak cari jodoh gakk tuh ..hahaha

hahah betul2. pehh semua cun2 kottt!

haah, perasan jugak.
cameraman cuci mate sakan..
mentang2 ramai marka lawa kat penang..

SEPAH the best. !

sepah je yg best minggu ni..tu sbb cameramen asek amik gambar penonton...sbb pelawak tak lawak...

cameraman pon punye naluri utk mengorat dan melihat wanita2 cantek..
keh3..

sepah the best!
nabil ade arapan nk tersingkir..
huhu

kak aish. ziema dtg nak curik banner. hahaha :P

untung lh marka2 yg lawa2 tu..
huhuhu...

saya suka SEPAH !
(lawak slumber & mantain)

@Dea hehe gelak smpi meleleh air mata

@.m y z. aah mcm luna maya pun ada.kehkehkeh

@Marya Hana . hehe..sepah best bila buat lawak melayu yang melayu kan kan kan

@Fazil Hamid tu ah sume mcm tak lawak je..kecuali sepah

@Cik Ezy yup..nabil mmg tak best mlm tu..kering idea gaknya

Back To Top