SIAPA KATA SAYA BENCI EX GF AWAK?

Salam to all ladies and gentleman. 



Macam mana kalau  boyfrend kita punya EX GF, stalk kita hari hari? Ex dia nak tahu kita ni siapa nama, cantik ke, bahagia ke kita dengan bf kita sekarang..ooh so annoying!!

ada some yang sanggup buat facebook baru, lepas tu add kita, semata mata nak tahu siapa kita. kadang kadang tak pasal pasal dia kutuk kita dekat facebook. cakap macam macam kat kita. kononnya kita perampas la, punca boyfrend kita tu tinggalkan dia..scary right?

tapi memang betul, sometimes ada orang mesti nak tahu jugak pasal perkembangan ex boyfrend dia. cuma tahap keinginan tu mungkin berbeza. tapi semua tu bukan ke buang masa? let bygones be bygones. so pada korang yang pernah kena stalker dengan boyfrend korang punya EX GF tu, think positive sudah. you are his present and will be his future and forever. insyallah. 

so please please please. no bad thought, no stalking, and no jealousy

kesilapan yang paling perempuan buat, dorang always compare diri dorang dengan his boyfrend's beautiful EX. so tak perlu la kot nak buat macam tu. sebab once kita dah in relationship dengan that guy, even that guy pernah kapel dengan Fasha Sandha sekali pun, no need to compare yourself dengan dia. 

korang kena la confidence sikit. ada sebab boyfrend korang sekarang tinggalkan EX dia dan pilih korang. walaupun korang tak secantik EX dia, there must be 'something' yang buat BF korang sekarang tertarik and decide to choose you. 

erm oklah. bye bye.


Previous
Next Post »