.

.

SIAPA KATA SAYA BENCI EX GF AWAK?

Salam to all ladies and gentleman. 



Macam mana kalau  boyfrend kita punya EX GF, stalk kita hari hari? Ex dia nak tahu kita ni siapa nama, cantik ke, bahagia ke kita dengan bf kita sekarang..ooh so annoying!!

ada some yang sanggup buat facebook baru, lepas tu add kita, semata mata nak tahu siapa kita. kadang kadang tak pasal pasal dia kutuk kita dekat facebook. cakap macam macam kat kita. kononnya kita perampas la, punca boyfrend kita tu tinggalkan dia..scary right?

tapi memang betul, sometimes ada orang mesti nak tahu jugak pasal perkembangan ex boyfrend dia. cuma tahap keinginan tu mungkin berbeza. tapi semua tu bukan ke buang masa? let bygones be bygones. so pada korang yang pernah kena stalker dengan boyfrend korang punya EX GF tu, think positive sudah. you are his present and will be his future and forever. insyallah. 

so please please please. no bad thought, no stalking, and no jealousy

kesilapan yang paling perempuan buat, dorang always compare diri dorang dengan his boyfrend's beautiful EX. so tak perlu la kot nak buat macam tu. sebab once kita dah in relationship dengan that guy, even that guy pernah kapel dengan Fasha Sandha sekali pun, no need to compare yourself dengan dia. 

korang kena la confidence sikit. ada sebab boyfrend korang sekarang tinggalkan EX dia dan pilih korang. walaupun korang tak secantik EX dia, there must be 'something' yang buat BF korang sekarang tertarik and decide to choose you. 

erm oklah. bye bye.


28 Komentar untuk "SIAPA KATA SAYA BENCI EX GF AWAK?"

bak kate jep sepah...
barang yg lepas jgn di kenang...
hehehe...
yg sudah tu sudah..

kalau setakat add kita then stalk apa yang patut, nak tengok cantik ke tak, tu kira macam ok lagi. tapi kalau dah sampai part kutuk mengutuk tu memang perbuatan tu keji habis lah. dah lah kutuk org, fitnah pulak tu. jawap sendiri lah kat 'sana' nanti. haih. manusia2.

tp sllu nya mcm tu,kalo dh nama pon ex,mst nk sportcek.pas tu sakit hati sendiri.

Sokong!!!


Tapi slalu saket hati. Dia antar bukan2 kat email saya dan add saya guna nama lelaki. Geram betoll.

ape daaaaaaaaa ... boyfriend2 ni .. awak maseh dak agi

kes atia lak laen.. present gf ex bf stalker atia.. sbb nk tau cmner hubungan atia ngan bf dia dulu ngan peragai bf dia cmner.. lpstue sbb tue dorg gaduh.. then atia dpersalahkan oleh ex bf yg x guna tue.. tension tol.. smpai atia hampir2 nk benti berblog.. huhuhuhu..

@Fazil Hamid heh btul gak tu...buat pe nak kenang..ish

@.m y z. manusia kan mcm2 ragam...ngeri tau kene stalk ngn ex

@rara pinkmafia btul tu, kt mmg ada keinginan nak tau sapa gf baru dia, tp jgn smpi jadi stalker yg gila seramm

@Mrs. Farhan erk yeke...tu la..mcm2 dorang leh uat utk jadi stalker kan..hmm

@waN Mohd Salim hehe nk uat camne..dak2 skng da pandai becinta

@gadis melayu uiks..dasyat..emm tu la..kdg2 kt kena think positive la..jgn dilayan sgt stalker2 tu..yg penting kt tahu apa yg kt buat..n tak ganggu org lain..

eyfa selalu stalk ex eyfa pny fb. ahahahaa

ishh,takutnya ade jugak kes mcm ni kan.hurmm :(

OE setuju...
tak payah nak membenci kan semua tu sia2 je...
kita dah ada dengan dia, sepatutnya kita yang jaga dia..
tak payah nak disibukkan pasal benda2 tak penting macam tu..
cukup sekadar kita tahu dia pernah couple dengan orang tu dan enough...
tak payah nak kupas2 sampai lama2 kita yang sakit sendiri...
hehe...
(n_n)

bese la pmpuan..ada je benda x puas hati..aku pn x fham:)

yes! ade pengalaman, and his ex adelah follower blog i.. jeng jeng jeng.. tanpe i sedar.. :)

diz is best sis.. haha..
awek gua, si lisa tuh skrang dah kapel ngan yusry.. gua redha jer la..

uih**gila bayang**..haha

dok kutuk kutuk tu paling aku tak gemarr.~ tp best gak ade stalker ni. kan femes tu hahaha

@Orkid Edyliyne @ OrkEd yup..tp kt sdiri perempuan pun kdg2 tk faham kenapa kaum kt jadi mcm tu..smpi jadi stalker2 nih..adesss..

@Hang Leo haha orang kata, perempuan ni complicated...ntah la..:P

@Dzarief Zuhdi you best bro..tak sangka awak you si lisa tu. hahaha

@Cik Mira haha ada weh...pengalaman member aku..

Back To Top