.

.

AWAK SAYANG KITA 72 PERCENT! SUKANYA KITEW

Salam boys and girls. Selamat hari isnin. jangan malas malas ok. 

eh awak sayang kita 72%!!! banyak tu!

korang pernah tak buat kerja ni dulu masa time sekolah? ala masa tecik tecik dulu. kehkeh. aku pun tak paham macam mana aku boleh terjebak main menda alah ni dulu. biasa la. budak sekolah. mereng mereng lagi. masa tu mula ah pakat dengan kawan kawan, letak budak budak lelaki yang kita admire. pastu tengok berapa banyak dia sayang kita. haha. 

sekarang? aku tak tahu mainan ni dorang ada main lagi ke tak. yela. budak sekolah zaman sekarang dah advance. mana ada main benda ni lagi. kot. aku pun tak pasti. yang aku tau, kalau lelaki yang kitorang admire, dapat markah tinggi, mula ah berangan lebey. haha.

pastu ada pulak yang buat dajal. letak nama lelaki yang gemuk gemuk, hitam hitam rambut keriting, pastu kalau dapat markah tinggi, maknanya dia admire kita. siap lah lepas tu kena bahan seminggu. haha. best oohh..kenangan terindah masa sekolah. kau hado?

kan best kalau sekarang ni kita boleh tahu sejauh mana orang yang kita admire tu sayang kat kite?
32 Komentar untuk "AWAK SAYANG KITA 72 PERCENT! SUKANYA KITEW"

muahahahha rara penah buat ni jugak,masa kecik2 dulu.kelakar giler lah.

haha.. kira2 masa sekolah dulu.. sebab tu math dpt A.. heHe

sekarang bebudak pakai FB je...mane ade berangan camni lg...hehehe...

wawawa.. ,estilah aku penah buat.. Sebab dulu aku buat benda ni dengan kau.. hakhak..

hehe..selalu gk main bnda cmni dulu2. yeye je kan, adoi

ahahha terimbau kembali kenangn zaman ancient.,fufufuhh

@ejulz tu ah..cikgu suruh buat math, ktorang buat ni

@s1t1 2uL41k4 haha yela...aku buat ngn ko dulu..syok oohhh

@tarie haha teringat balik..sama la..

sy pun penah men gak kira2 ni..
tp kira peratus jodoh la..
hehehe..
trus teringat zaman budak2 lak.. ^___^

hhahahaha time skola duluk de maen bnda nih,kes xde koje >.<

memandangkan matematik lemah...jadi tak geti kire untuk percentage love ni..huhu

sllu sgt maen mnde gni2 ni..
haha..
bile ingt balik klaka pon ade..

aduh nih kenangan zaman skola nih..
lamo dah x wat dah

hahahhahaaa....pernah3 buat!!hahahhaaa lawak gile la..!!!letak nama orang yang kita admire...hehehhehe..aduuuuiiii

haahahha..dulu suka main benda ni..pastu buh nama artis haahha...
best nya time tu xpayah cakap ar..

asa mcm betul ja..padahal..sah2 artis tu xkenal kita hahaha

@COTTON LADY time keje skolah melambak pun stil nak men gak bende ni.kehkeh

@IJAT360 takpe..nak aish buat kan tusyen tak?>

@syud waa melampau buat ngn artis? hahahahaha

dlu mmg slalu sgt buat bende nie..buat ngan nama penuh lagi..mangsa nyer abg2 senior la..prasan lebih jer pas wat bende nie..haha

@masz amysya hahaha..tau tkpe..rasa syok je..rasa nak berangan lebey jeee

ni permainan darjah 6 dulu. haha, main kenen2kan kawan2 ;')

@amna ha ah pastu bahan bahan sampai nek marah ..haha

hahahaha alaaaa selalu buat benda ni dulu. and partner selalu pilih yang hensem2. tak boleh blah. haha.

Back To Top