.

.

CONTEST UPDATE : BLOGGER CHECKLIST!

Salam to all cute girls and hensem boys. 
Sory sebab lambat update nama nama blogger yang join contest. anyway thanks sudi join. nanti aish akan update dari semasa ke semasa ok. stay tuned!



GROUP 1
haziq mimie
fasha

GROUP 2
.m y z

GROUP 3
Jaa 
Adrina Razali 

GROUP 4

GROUP 5

GROUP 6

GROUP 7


GROUP 8

ok bye!
14 Komentar untuk "CONTEST UPDATE : BLOGGER CHECKLIST!"

wahh.. cik ezy berada di group 2..
=)

Maya Lisa group 8 !! yabedabeduu ! nak menag !nak mnag !

wahh group 6! tapi kenapa nama kami berdua je yang berwarna?yg lain kaler itam..heee

@Mohd Khairi Khadzir link yang dah bertukar jadi pepel tu maknanya aish dah bukak blog tu usha..hehe

eheh. stia pepel :) grup 6. ap mxud grup2 ni ea ? :P

group 4. tp kan knape bila aku tekan link tu page not found eh? -.-

http://www.miraedora.com/2011/05/nah-kali-ni-aku-nak-join-plak-contest.html

eh knpe bile click error jugak ? huhu
ptotnye http://narwsr.blogspot.com/2011/05/contest-blog-saya-biasa-biasa-je-tapi.html

Back To Top