.

.

CONTEST UPDATE : FINALIST GROUP 1

Salam dan hai korang!
Ok start sudah pemilihan pemenang contest Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool! ok. ada yang tanya kenapa aku buat group group ni. Sebenarnya takde sebab pun. kehkeh. aku saja suka. sebab lagi tak pening kepala nak list out kan yang terbaik dari yang terbaik. so dalam setiap group, aku akan pilih 2 blog yang aku rasa menepati citarasa. so untuk group 1 aku pilih dua blog ni. jom kita tengok siapa yang kena!






6 Komentar untuk "CONTEST UPDATE : FINALIST GROUP 1"

Back To Top