AKAK TENSIONNNNN DIKKK!

Tags

Korang tahu tak lelaki ni sebenarnya kaum yang poyo? ok tau kan? tak perlu nak ulang ckp banyak kali kan gurls?? ye memang sangat poyo kan dorang. termasuk PP Epal! lelaki kalau bawak kereta macam samseng jalanan kan? tapi ada kita bising bising? walaupun mereka ni suka menindas kita yang bawak penuh sopan santun ni kan??? tapi kita diam kan aje bila berhadapan dengan pemandu samseng di luar sana. haha. 

baik kan kita ni girls? 

tapi cuba kalau kita drive, lelaki duduk sebelah. huh belah lapan puloh empat la badan kita ni..sebab dorang mesti rasa tak berapa konpiden nak naik. tak banyak, sikit pun mesti ada..kan? pastu mula ah membebel kata kita bawak slow la, bawak tak berhemah la..tu la ni la..hadoihh tencionn makcik tau dik! 


kau tengok pp epal ni kalau aku drive, cenggini la. dah serupa cikgu JPJ dah aku tengok. kalau ni la cikgu jpj aku dulu, sumpah aku taknak amik lesen kereta. takmo la..pp epal garang sangat. kalau kat hiway, aku masuk lane 3, mula la dia ceramah aku suh masuk lane tengah balik. tension akak dik! rasa nak clash je time tuh. hahaha. 

dah la..malas nak cerita lebey. kang dia baca, dia pulak yang tensionnn..sapa susah? akakkkkk jugak nak pujuk nanti. tak larattt dikkk..ok bye!

korang nak shopping tudung ke, nak beli borong ke, nak usha usha pun boleh! pergi dekat AishElisBoutique ada tudung Bawal Bubble tau! baru update! bye!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :