BOLEH TOLONG? PILIHKAN BACKGROUND BARU UNTUK BELOG CIK AISH!

Tags

wahhh kelas kau jahhh...manjaa betulll sampai background pun nak mintak orang pilihkan. padahal bukan lawa mana pun. kekekeke.. takpela ni namanya aku sayang korang semua. tak salah tanya pendapat orang sebab kite nak orang masuk blog kita dengan penuh rasa tenang dan nyaman..so kena la tanya pendapat juri awam ye tak? 

ok rasanya part1 nak ubah background dulu. part2 kaler dan design pada sidebar..part 3 baru buat header.. wahh siap part2 lagi. namapak bebenor lembap gila aku nak make over blog ni kan? orang lain pejam mata dah siap. kau siap berpart part lagi! lepas tu update blog malas! tak menyirap macam tu?? hue hue hue. konsep? biarlah rahsia. yang penting aku taknak blog ni nampak macam kindergarden lagi! taknak taknak. 

korang tolong pilih.. mana yang lagi ok. (header doodle ni akan ditukar jugak!)







Mana satu? tolong ah.. jangan sampai aku letak pisau dekat leher korang mintak korang pilih! (sambil buat jelingan tajam) haha bye.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :