.

.

BOLEH TOLONG? PILIHKAN BACKGROUND BARU UNTUK BELOG CIK AISH!

wahhh kelas kau jahhh...manjaa betulll sampai background pun nak mintak orang pilihkan. padahal bukan lawa mana pun. kekekeke.. takpela ni namanya aku sayang korang semua. tak salah tanya pendapat orang sebab kite nak orang masuk blog kita dengan penuh rasa tenang dan nyaman..so kena la tanya pendapat juri awam ye tak? 

ok rasanya part1 nak ubah background dulu. part2 kaler dan design pada sidebar..part 3 baru buat header.. wahh siap part2 lagi. namapak bebenor lembap gila aku nak make over blog ni kan? orang lain pejam mata dah siap. kau siap berpart part lagi! lepas tu update blog malas! tak menyirap macam tu?? hue hue hue. konsep? biarlah rahsia. yang penting aku taknak blog ni nampak macam kindergarden lagi! taknak taknak. 

korang tolong pilih.. mana yang lagi ok. (header doodle ni akan ditukar jugak!)







Mana satu? tolong ah.. jangan sampai aku letak pisau dekat leher korang mintak korang pilih! (sambil buat jelingan tajam) haha bye.

18 Komentar untuk "BOLEH TOLONG? PILIHKAN BACKGROUND BARU UNTUK BELOG CIK AISH!"

jelingan maut tu..hahaha

vote number 3!..lain2 takut nmpk mcm taska sikit..nmbr 3 & 5,nmpk mcm ..ntah apa.hahaha

3 cantik, sweet and simple :)

eh thanks..eh? korang tk tdo lagi meyh? hahaha.. sama la kite..

No 3 ! no 3 .. hehe . simple n nice

no 1 npk meriah. tp kn wat header dlm kotak klo nk letak dodle spy tak npk serabut. pastu kotak dlm kalew putih. mst best. npk simple tp menarik. ada pro n contra.

wah semua cantik!..pening nak pilih...:))

no 2 ngn 3!
yg laen rijek rijek!
haha

kita lebih suka yang ketiga la dear =)

Yang ke-3 dan 5 cantik! Nampak simple. hee :D

the last one yg pling comel n lawa .. tolonglah set yg tu..hehe

number 1 and 4. seriously nampak meriah. number 3 and 5 look toooooooooooooo simple kot. lagipun background blog kak aish yang sekarang pun simple dahh. apa salahnya bagi nampak meriah siket. hehe :)

no 2.walaupun warna xceria tp bunga dia menegak.nampak lembut je,,,salam ukhuwah ye.first tyme komen sini..^_^

http://ernajifa.blogspot.com/p/home.html

no 3!

cik aishah nk tukar header?

Back To Top