TU GUNANYA PERGI WEDDING ORANG LAIN!

Tags

cantik kan?

Sebenarnya couple yang baru kahwin ni tiru idea aku. hahaha. mencik mencik. ok. takdelah sebenarnya aku memang terfikir untuk buat macam ni bila wedding nanti. wahhh..berangan. ha masa ni la nak tayang gambar gambar dari zaman bercinta, zaman kenal kenal, zaman single, zaman berdua, ha zaman batu je la takde. ni semua untuk tatapan sanak saudara and kawan kawan yang hadir. seronok ohh tengok gambar mereka! cantik sangat! rasa macam nak kawin esok. ok tak tak tak. 

you know what..kadang kadang kita terlalu berharap detik detik perkahwinan kita nanti ibarat jalan cerita dalam buku fairytale! so sweett!!! uols pulak berangan yang macam mane??

P/s : jom follow blogshop aish dekat sini! jangan lupa! muah! XoXo!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :