.

.

TU GUNANYA PERGI WEDDING ORANG LAIN!

cantik kan?

Sebenarnya couple yang baru kahwin ni tiru idea aku. hahaha. mencik mencik. ok. takdelah sebenarnya aku memang terfikir untuk buat macam ni bila wedding nanti. wahhh..berangan. ha masa ni la nak tayang gambar gambar dari zaman bercinta, zaman kenal kenal, zaman single, zaman berdua, ha zaman batu je la takde. ni semua untuk tatapan sanak saudara and kawan kawan yang hadir. seronok ohh tengok gambar mereka! cantik sangat! rasa macam nak kawin esok. ok tak tak tak. 

you know what..kadang kadang kita terlalu berharap detik detik perkahwinan kita nanti ibarat jalan cerita dalam buku fairytale! so sweett!!! uols pulak berangan yang macam mane??

P/s : jom follow blogshop aish dekat sini! jangan lupa! muah! XoXo!
11 Komentar untuk "TU GUNANYA PERGI WEDDING ORANG LAIN!"

waahhh..cantikknyer! saya pun nak tiru idea cmtu jugakla.tp lmbt lgla..calon pun xde lagi T_T

taw xpew.... kita kawen pown skali jew.... msti nk gempaq kn!!!

@Yanie Kader hehe tau tkpe..tp paling penting elakkan pembaziran.. tp klu bt camni rasanya ok kot..kt leh letk gamb family sekali masa majlis tu! :)

kreatip2. tapi segan plok kalau nak letak gambar byk2 cmtu. >.<

nk buat cenggini jugak la.. hihi.. ngade.. lmbt lagi nk kawen nih.. ;p

btw, cik aish nmpak mcm mkin kurus la.. diet ke??.. any tips??. hehe

@siti kektus haha tkpe la..campur ngn gamb family dari kedua belah pihak..pe slhnya hehe

@♛ Dea Arematt ♛ alamak..dulu gemuk ke..hahaha..ok..takde tips..aish mkn byk mcm biasa..:D

Back To Top