.

.

WITHOUT THEM..BELOG CIK AISH IS NOTHING..

Assalamualaikum. 
Alhamdulillah bila spirit blogging makin lama makin hilang, tiba tiba hari ni dua benda yang buat aish kembali bersemangat untuk berblogging. pertama, cek nuffnang dah sampai. haha. walaupun tu bukan lah benda yang paling utama bagi aish. taapi perkara kedua yang paling buat aish terharu adalah.... hari ni follower sudah genap 2000. alhamdulillah pada follower yang sudi follow blog yang tak seberapa ni. 

tanpa korang, Belog Cik Aish is nothing. serious. 

even blog aish ni macam haram je isi nya, tapi ada jugak yang setia baca tak kisah la komen ke atau pun just jadi silent reader ke. aish appreciate kamu semua. dulu blog aish memang banyak mengenai turun naik aish dalam relationship. sometimes komen komen korang buat aish rasa bersemangat balik. i feel so touched

apa pun sebenarnya, bagi aish, jumlah follower tu bukan la jadi keutamaan lagi sekarang ni. bukan masa macam awal awal aish berblogging dulu, aish nak macam blog orang lain yang ada riban follower. tapi lama lama aish rasa biarlah orang tu tak follow blog kita asalkan dia sudi baca apa yang aish tulis dan sentiasa support aish.

aish sayang korang..

Photobuckettapi sumpah tipu kalau aish cakap aish tak hargai korang yang follow blog ni. aish appreciate sangat. happy bila jumlah follower naik sikit demi sikit. walaupun masa awal awal blogging dulu aish pernah kena hentam dengan anon, rasa down sangat, rasa kecewa gila, tapi aish percaya yang kalau kita tak give up kita mesti puas hati dengan hasilnya. alhamdulillah, sekarang aish dah ada pembaca yang setia walaupun tak ramai tapi aish tahu kehadiran korang dekat blog ni. :) 

kadang kadang aish pulak yang rasa malu sebab aish kadang kadang terlepas pandang nak follow korang balik. masa makin mencemburui aish. tapi aish akan cuba untuk jejak korang balik. insyallah. tapi apa pun kalau korang ada benda nak tanya, nak mintak aish ajar apa apa, tanya je la ok. aish akan cuba penuhi.

thanks a lot. tayang hati sikeettttt..
~love~
23 Komentar untuk "WITHOUT THEM..BELOG CIK AISH IS NOTHING.."

gud 4 u! semangat2.. and entry2 cik aish pon makin hari makin best..

>.< keep it up..

sama2 =P

wah dia dah sifu dah .. kita baru merangkak-rangkak lagi ..

thniah2..kte bru nk merngkak-rangkak..cheque uncle nuffnang pon xprnah rase ag..huhu

btul..btul..btul.. semangat tu penting..

Heehehe. Bagus semakin hari semakin bersemagat. Keep it up! =D

ok. sayang cik aish gak. hahaha. joke only. :)

cik aish, kini dah 2006. hebat. kongsi kat saya juga! :D

waaahhh cik aish sekarang org kaya la yeee..mesti byk dpt duit niii..hehe..bila nak belaja nisa??? :))

ehem2..xpyh ajaq pape..kongsi je duet nuffnang tu ngan sy..hahahaha..

Syg ko jugakk.lps ni kte jd gengg

Alhamdulillah lar kalau ada yg baca kan.. :P

p/s: sorry aish..x sempat nak pergi open house semalam!! huhu

@Marya Hana huhu takla sis..i rasa blog ni makin hampeh je rasa. haha

@iPaihuis takde maknanya...angka tak menunjukkan apa2 la..

@Syazwana Mohd Zulkifeli takpe..lama2 nnt ada la tu rezeki..jgn cepat giveup ye

@Syazwana Mohd Zulkifeli takpe..lama2 nnt ada la tu rezeki..jgn cepat giveup ye

@nysahehe ada la sikit..tak byk pun aish dpt..tp syukur alhamdulillah lepas gak bayar bil2 tertunggak. haha

@NaNaKyu hehe..ala lambat la nana..aish da habiskan da duit tu..muahaha

Back To Top