.

.

KUCING JUGA PUNYA KEMALUAN

Photobucket

aku baru balik klinik haiwan. hantar kucing aku. walaupun aku demam, tapi kucing jugak yang aku risaukan. dokter tanya kucing aku sakit apa. aku pun cerita la. 
"saya nak dokter check sama ada dia mengandung atau tak" 

dokter tu gelak macam ayat aku tadi salah. betul la kan? oh mungkin perkataan mengandung tak sesuai untuk kucing. tak kisah la. dalam perut ada baby jugak. sama je. 

dokter tu pun check. aku mula tenang kan kucing aku supaya dokter tu boleh check tubuh dia. sian kucing aku geli sebab dokter tu main raba raba perut dia. pastu dokter tu pun kata. 
"dia tak bunting. kosong je, cuba tengok ni, manede tetek dia keluar. kalau kucing bunting, tetek dia mesti keluar."

ah sudah. aku pulak yang malu. ah dokter ni. walaupun dia kucing, jangan la sebut perkataan tu depan aku. aku pun ada benda tu jugak. malu taw. dah la. aku pun balik bawak kucing aku yang tengah malu malu kucing tu. aku pun sama. haha. bye.
25 Komentar untuk "KUCING JUGA PUNYA KEMALUAN"

hahahaha kalo rara pon rara malu sebut tetek.ahahaha.aish ni kucing beli ke?

hehe...betul2...kucing bila bunting,tetek kucing akan keluar...

queenpink ada 2 ekor kucing betina...

erk....


xtau nk kt ape...

sbb sy mnt ayat tetek tu je...

hahahaha...trok...;p

aishhhhhhh mcm mano aish buat button yg pop out bwh tu,yg recomendded to u tu?heeee

@rara pinkmafia heehe tu la..dokter tu slumber btul..takla..mak dia parsian, ada orang bg..ni anak dia.. :)

@QUEENPINK aah..tu la..aish baru tau..tp manusia mcm tu gak ke? hahaha

@rara pinkmafia klik je perkataan THE SLIDE tu dan sign up..pastu amik kod dia mcm biasa tepek dkt sidebar

HAHAHAHA , terbaek punya doktor.hahaha

hahahha..betol2..den pon jadi malu bila dok baca jugak..huhuhuhu..

apelah doktor tu, sy yg baca ni pun malu dah. haha

dokter tu laki ke perempuan? ahaha. tak mandolkan ke? kalau kucing eyfa yang betina semua g mandul kan. takut kang besapah2 plk anak2 dia.

eh tak pernah tau ke tips tuh ... memang biasa cek benda tuh je .. uhuhuh

hahaha...tula. rajin sgt gi bawak kucing tu jumpa doktor. hahaha...

elok sgt la entry Mish tu untuk pencinta kucing macam aish ni. ish..haha

hahaha...tula. rajin sgt gi bawak kucing tu jumpa doktor. hahaha...

elok sgt la entry Mish tu untuk pencinta kucing macam aish ni. ish..haha

@Cik Bambam hehe aish pun tgh malu2 kucing ni.. haha

@diyatp tu la..dokter tu nak sebut apa lagi kan? haha

@EYFAalias dokter tu lelaki. hahaha..tu yg malu..emmm selalunya enjek perancang je..6bulan sekali

kalo saye harusla xtgok muke doc tu dh..
malu wooo.. malu2..
hakhakhak

rasanya betul lar apa yg doctor tu kata. takkan nak kata buah dada lak? gile sopan. doctor mmg macam tu kot sbb masa dia study dulu dulu tak belajar tatasusila. terlalu fokus pada penyakit dan juga cara merawat je kot. LOL! :D

hahahahahaha... tuan kucing termalu... hekhekhekhek..

comel kucing kak aish, gebuss saja...

Back To Top