.

.

NAK KOREK TABUNG NUFFNANG! THANKS NUFF!

Sebenarnya taknak cash out lagi duit Nuff ni. biar la peram sampai jadi anak ayam ke kan. tapi mengenangkan raya tak lama je lagi, jadi apa kata kita cash out duit nuff nih. muahaha. korek tabung! ketung ketang ketung ketang! selamat hari raya buat semua. sah mereng. layan jelah. bye. 


ALHAMDULILLAH..


p/S : dan thanks pada semua follower, pembaca setia, pembaca yang curang, dan juga sanak saudara. juga tak lupa pada persatuan anon sedunia..majulah blog untuk negara. muah
31 Komentar untuk "NAK KOREK TABUNG NUFFNANG! THANKS NUFF!"

Gudd... Myna pun x cash out lagi. Ni mesti nak soping utk raya kan... :-)

wahh..dah korek tabung utk duit raya

@Amyna hehe...ni utk bekalan duit raya anak2 buah..haha

banyaknye, bape lme u kumpul ouh?

waa .. baru 10 hinggit .. jauh lagi loh ...

BE pon tak pernah dapat T_T

WAH BESTNYE, LEH BANJEW TU...KI3

woww....bnyak duit lah rya bulan nie..hehe...tahniah...dah berpa lama yer bloging?cara mengetauhi siapakah pengomen anonymous itu

untungla dah boleh korek2 tabung bila baju raya... hukhukhukhuk.. x dan ni yana nak korek tabung... hukhukhuk

pergh!! banyak banyak...shopping la tuh..:P

naknombor akaun sy tak..?
transfer separuh..hehehe

psssttt~ meh ar share sikit..meh ar..meh ar.. heheheh

oh.org kaya beraya duit raya kuih rayaa. .
slmt shopping ;DD

beznyer..leh sher2 neh.. hehe

@iPai tkpe..ko kan penkomen tegar..lama2 masyuk tu nnt.. :p

@josrevalution hurm...da lama da..2 thn. haha..tp bru dpt sejmput..kan kan..sian gila..

banyak nyer cik aish!!;...i like..nanti belanja widad yer

wohooo~~~ banyaknya! ziema pun tak sampai rm20. ahaks. sedihh T__T

Back To Top