APA PENDAPAT KORANG DENGAN LAGU LAGU LAMA?

lagu lama lagi best dari lagu baru? tak jugak. lagu baru pun ada yang best. tapi..bezanya lagu lama, lagi menyentap perasaan dari lagu baru. ada sentimental value dia. haha. seyes. mana yang lahir zaman aku, mesti ada yang setuju. rasa dia lain. pergh macam penkritik bertamadun lak aku rasa. tu pendapat aku la kan.


TIADA LAGI - RUSTY BLADE
SEPI SEKUNTUM MAWAR MERAH - ELLA


PERTAMA DAN TERAKHIR - RUSTY BLADE



P/s : aku rasa tak surprise betul entry aku kali ni, mana tak nya, aku belum siap lagi, aku dah tertekan publish. haha. rasa nak cubit cubit diri sendiri je. mesti ada yang bukak entry ni tadi, tiba tiba takde entry tu kan? sebab aku cepat cepat save dalam draft. haha. malu nya..lariks!
Previous
Next Post »