.

.

APA PENDAPAT KORANG DENGAN LAGU LAGU LAMA?

lagu lama lagi best dari lagu baru? tak jugak. lagu baru pun ada yang best. tapi..bezanya lagu lama, lagi menyentap perasaan dari lagu baru. ada sentimental value dia. haha. seyes. mana yang lahir zaman aku, mesti ada yang setuju. rasa dia lain. pergh macam penkritik bertamadun lak aku rasa. tu pendapat aku la kan.


TIADA LAGI - RUSTY BLADE
SEPI SEKUNTUM MAWAR MERAH - ELLA


PERTAMA DAN TERAKHIR - RUSTY BLADE



P/s : aku rasa tak surprise betul entry aku kali ni, mana tak nya, aku belum siap lagi, aku dah tertekan publish. haha. rasa nak cubit cubit diri sendiri je. mesti ada yang bukak entry ni tadi, tiba tiba takde entry tu kan? sebab aku cepat cepat save dalam draft. haha. malu nya..lariks!
34 Komentar untuk "APA PENDAPAT KORANG DENGAN LAGU LAGU LAMA?"

ella forever
xjemu lngsung dgr lgu dia
lgipun lgu2 lma nie muzik dia lbih best dri skrng
:)

Haha. Lagu lagu lama lagi best beb.

Selalunya kalau dok update blog sambil dengar lagu lagu lama :D

lagu lama lebih tersirat dan mendalam maksudnya..

Lagu lama syok! Lagi2 lagu My Way from Frank Sinatra. ^^

lgu lame mgkin ad aura tersendiri. tp sy tetap x bole blaa dgn lagu lame. knape2????

@@@@@@

hohohoh..mish suka lagu rio-layu dihujung mekar. indon beb. hehe

lagu salam sejahtera nyanyian kumpulan samudera best jugk..lagu lm


suke nota kaki cik aish tu..haha

lagu lama best. melody slow :)

lagu lama2 mmg best, skali skala layan syok gak..

ella..lagu tu best gila samapai sekarang widad minat

i peminat lagu LAMA!! aaa, sume kawan2 tawu.. hehe.. lagu2 terbaru ni kureng layannnn.. :)

tiada yang lama tiada yang baru kan

eh mane post semalam .. rasanya semalam ada post lain ?

akak sukaaa!! x pernah boring dengar lagu lama2.. ehhehe..b4 tdo mesti layan lagu evergreen be4 tido.. ekekkeke

kau kunciii cintakuuu haha klasik siot lagu lama2 ni ;D

lagu lama sangat melankolik. bila dengar yang ala2 sayup gtu.. akan terasa meremang n aura ^^

lagu lama kalau dgr sekarang mmg tak jemu.kalau lagu skrg dgr banyak kali cepat beno jemu.

@AZTIQAH hehe ella best kan..suka lagu dia dulu

@Kucing Serius. tau tkpe..dptkan mood dgn dengar lagu lagu lama ni..

@i am S!L4H.. haha yeke..mungkin awak lahir zaman moden..kami lahir zaman 80 an.. ahaks

@yusuf mujahidin ™ hehe thanks.. lama tak jenguk blog awk..nnt nak terjah jap

@Ct Aja btol2..layan sekali sekla mmg best..especially mlm2 ..eceehh mmg dtg mood jiwang

@Marya Hana huhu yeke..sama la..tp aish kene selang seli la dgr lagu lama pastu lagu baru kasi fresh sikit..pastu layan balik lagu lama

@hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock ahaks..aci aci bukak pintu pun best..melampau tu tahap lama tu .ahaha

@b a m b a m ' s heee sama la kak..pastu layan feeling je kan..kekeke

@Cik Mira kau peminat ramlah ram ea. hahaha

@amna mmg meremang bulu roma pun.hihihih

kalau tengah tangkap cintan or tengah putus cinta, lagu lama lagi best! kadang2 lagu2 lama ni banyak kisah2 tragik kot. haha. kalau lagu baru plak, ziema lagi prefer lagu indon. sentimental jugak. wee~

aku paling ska lgu BELANTARA. mgkn korang xpnh dgr kot. or maybe korang xpnh tau pon. kenangan mengusik jewa....

Back To Top