NAK UPDATE BLOGLIST LAGI!

Tags

ok harini aku nak update pasal bloglist. rasanya ramai dah tahu kenapa kita kena letak bloglist dalam blog kita. otherwise korang boleh baca dekat entry aku yang lepas tentang bloglist ni. 

so disebabkan aku dah lama tak aktif blogging (since kerja pergi gelap balik pun gelap!!) aku rasa macam banyaknya blog blog best yang aku belum sumbat dalam bloglist aku ni. tunggu ye. on the way. hehe. and one more thing yang aku belum sentuh pasal bloglist, actually aku suka layout blogger ni. dia customize bloglist dia ikut kategori. bestt gila. aku pun tak serajin tu kot nak buat bloglist banyak banyak. hehe. 

pstt..cer carik mana blog aish? hahahahahaha...unsur show off di situ.

so nafsu nak update bloglist dah datang! yea! kalau ada antara korang yang nak aish letak blog korang dalam bloglist aish, just drop your link dekat mesej ye. maklum ah..aish ni dah veteren..kadang kadang terlepas pandang. hehe. bye. 




Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :