.

.

NAK UPDATE BLOGLIST LAGI!

ok harini aku nak update pasal bloglist. rasanya ramai dah tahu kenapa kita kena letak bloglist dalam blog kita. otherwise korang boleh baca dekat entry aku yang lepas tentang bloglist ni. 

so disebabkan aku dah lama tak aktif blogging (since kerja pergi gelap balik pun gelap!!) aku rasa macam banyaknya blog blog best yang aku belum sumbat dalam bloglist aku ni. tunggu ye. on the way. hehe. and one more thing yang aku belum sentuh pasal bloglist, actually aku suka layout blogger ni. dia customize bloglist dia ikut kategori. bestt gila. aku pun tak serajin tu kot nak buat bloglist banyak banyak. hehe. 

pstt..cer carik mana blog aish? hahahahahaha...unsur show off di situ.

so nafsu nak update bloglist dah datang! yea! kalau ada antara korang yang nak aish letak blog korang dalam bloglist aish, just drop your link dekat mesej ye. maklum ah..aish ni dah veteren..kadang kadang terlepas pandang. hehe. bye. 




28 Komentar untuk "NAK UPDATE BLOGLIST LAGI!"

Nak nak . Ehehehee
http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/

nak jugak

pak cek biola

http://kringg.blogspot.com/

eca puwn nak join ^.^

www.ecadeinkyasha.com

nnti eca masukkan blog cik aish :)

Nak jgk!

http://kisahmissxyz.blogspot.com

sye nk buh cik aish dlm bloglist jgk ler.. blog akk hebak~

ehem2..ai pon kena letak bloglist jugak ker? :P

hee...iznie pun nak join juga la....hee


baru jer follow awak...terima kasih... :)

http://ceritablogsaya.blogspot.com

Blog saya boleh ke?

http://ibnuismaini.blogspot.com

Kalau awak suka belog Eza, awak bubuh keh. :). Eza sekadar mencuba...^_^

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

thanksss ^_^

nakk jugaaa


umealong.blogspot.com

triple thanks you

nak.. :)

http://nazihanali.blogspot.com/

Nak jugaa. :D

http://faceboored.blogspot.com/

alamak, blog kite ade la dlm list 'my selected blogger', hehe :)

nak2.. sila lah lawat blog ms medicine ni..:-)

http://farahinrozduan.blogspot.com/

dgn besar hati dan tak tau malu atia nak ada dalam bloglist cik aish.. boley..?? heeeee~

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/

jemput singgah :)

belogcikzety.blogspot.com

ngape aish xsewa umh dkat ngn tmpt keje je?
hoho..

http://lemonribena.blogspot.com

Cik Ross datangggggg....hehehhee

http://rossmerahjingga.blogspot.com

nk gak..

http://kumbangjingga.blogspot.com

sy dh letak agak lama link blog cik aish kt blog sy hehehe..

lor blog kita xde pun..hahaha..touching2 sat..

hihihi xper,blog aish tetap menjadi my bloglist gak.hahah

ngaaaa, ada warga puncak di situ! yana tahu tu blog list siapa! kak yaya kan??? ngehngehngeh..

actually terharu sebab cik aish letak yana dalam selected blogger di samping irine, cik epal dan lain2... kikikiki...

yana tengah tgu free time, nanti nak buat bloglist gak... hukhukhuk

tudiaaa memang ketara unsur riak di situ ;D taun baru ni tobat tobat la doh kah kah kah

nk la jgk..tp mcm x layak la.sobss~Entri kita tntg prmpn byk.nti cik aish berdarah2 hidung klu baca. :D

jalan-jalan tengok kain kat sini http://dewarisankami.blogspot.com/

wah blog veteren..

pemes mcm retis..

yien nak juga

kasihani yien sebagai blgger picisan :)

bleh lg tak??
http://myezatulakmar.blogspot.com

letakla blog saya... seminggu pon jadila... ^^,
haha
http://nickpenang.blogspot.com/

Back To Top